Σωτήρια αποδείχθηκε για έναν 27χρονο Βούλγαρο, η άμεση παρέμβαση στελεχών του Τμήματος Ασφαλείας του Αερολιμένα Αθηνών όταν αντελήφθησαν ότι σκόπευε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Πρέπει να διερευνηθεί ποιοι κρύβονται πίσω από αυτές τις ιστοσελίδες που αποτελούν κίνδυνο για την δημόσια υγεία

Ο Σάκης Αρναούτογλου, με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook, προβλέπει τι καιρικές συνθήκες θα επικρατούν τον Δεκαπενταύγουστο, τις αμέσως προηγούμενες και τις αμέσως επόμενες μέρες.

<iframe src="https://player.vimeo.com/video/538813962" width="640" height="360" frameborder="0" allow="autoplay; fullscreen; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
<p><a href="https://vimeo.com/538813962">&ldquo;&Eta; &Iota;&sigma;&tau;&omicron;&rho;ί&alpha; έ&chi;&epsilon;&iota; &pi;&rho;ό&sigma;&omega;&pi;&omicron;. &Omicron;&iota; &mu;&omicron;&rho;&phi;έ&sigmaf; &tau;&omega;&nu; &Alpha;&gamma;&omega;&nu;&iota;&sigma;&tau;ώ&nu; &alpha;&pi;ό &tau;&omicron;&upsilon;&sigmaf; &sigma;&upsilon;&gamma;&chi;&rho;ό&nu;&omicron;&upsilon;&sigmaf; &tau;&omicron;&upsilon;&sigmaf; &kappa;&alpha;&lambda;&lambda;&iota;&tau;έ&chi;&nu;&epsilon;&sigmaf;&rdquo;</a> from <a href="https://vimeo.com/ascsathens">ASCSA</a> on <a href="https://vimeo.com">Vimeo</a>.</p>

Πτώση των γεννήσεων επέφερε σε Ευρώπη (ιδίως στη Νότια) και σε ΗΠΑ η πανδημία Covid-19, σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική μελέτη, που επιβεβαιώνει ανάλογα ευρήματα προηγούμενων ερευνών.

Μπορεί η ανεργία να έχει χτυπήσει «κόκκινο» σε πάρα πολλούς κλάδους ωστόσο όπως φαίνεται ο κορωνοϊός έχει αυξήσει τις μεταφορικές ανάγκες των εταιρειών οι οποίες επενδύουν περισσότερα χρήματα προσλαμβάνοντας οδηγούς ώστε να μπορέσουν να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών τους.

Ολοκληρώνει τον κύκλο του το μέτρο της ενίσχυσης επιχειρήσεων και εργαζομένων με την επιδότηση των ενοικίων τους. Το υπουργείο Οικονομικών προσανατολίζεται τον Ιούνιο το μέτρο να ισχύσει μόνο για όσες επιχειρήσεις παραμένουν κλειστές με κρατική εντολή, ενώ για τους υπόλοιπους θα πάψει να υφίσταται «δίχτυ προστασίας».

Περισσότερα Άρθρα...

Υποκατηγορίες