Συνεχίζεται όλη την εβδομάδα η φθινοπωρινή καλοκαιρία - Aναλυτικά

Ελλάδα
Tools

kairos Thermometro zest

Χωρίς αξιόλογη μεταβολή και γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός τη Δευτέρα, σύμφωνα με την ΕΜΥ, ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη το πρωί στα ηπειρωτικά και οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 5 με 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ.  

Στη Μακεδονία ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στην δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι αίθριος και η ορατότητα τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι αίθριος.

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις στην Κρήτη.

Η θερμοκρασία από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι αίθριος.

Η θερμοκρασία από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος και η θερμοκρασία από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αίθριος, με τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες. 

Η θερμοκρασία από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Την Τρίτη, γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις αυξημένες στα νότια. Στην Κρήτη και πιθανώς στα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη, γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ανατολικά και νότια θα υπάρχουν κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση την Πέμπτη. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή γενικά αίθριος καιρός. 

Στα νοτιοανατολικά θα υπάρχουν αυξημένες νεφώσεις και στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο, γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.