Amber Alert για την εξαφάνιση του 11χρονου Αμπνούλ Αθίρ από τη Γλυφάδα εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού.

Τα ίχνη του 11χρονου χάθηκαν στη Γλυφάδα την Πέμπτη (05.11.2020).

aber alert glyfada

Ο Αμπντούλ Αθίρ έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1.55 και 60 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο πουκάμισο, μαύρο παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με Το Χαμόγελο του Παιδιού όλο το 24ωρο, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000, καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Λίγο έλειψε να έχουμε δυστύχημα με πολλούς νεκρούς στην παραλιακή. Ένα εξαιρετικά επικίνδυνο περιστατικό κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν Αστυνομικοί και Πυροσβέστες αργά το απόγευμα της Πέμπτης 17/9 στην παραλιακή λεωφόρο.

Για κακούργημα θα κληθεί σε απολογία από τον ανακριτή ο 40χρονος οδηγός της Corvette, ο οποίος τον περασμένο Φεβρουάριο παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε έναν 25χρονο μοτοσικλετιστή, επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης , στο ύψος της Γλυφάδας.

Αγανακτισμένος ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπακινολάου, κατήγγειλε το γεγονός ότι κανένας δάσκαλος από το 5ο Δημοτικό δεν πήγε να κάνει τεστ για κορονοϊό, παρόλο που διαγνώστηκε θετικός ένας εκπαιδευτικός στο συγκεκριμένο σχολείο!

Πανέτοιμες να υποδεχθούν τους λουόμενους είναι οι πέντε παραλίες της Γλυφάδας, όπως ενημερώνει ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Παπανικολάου.

Περισσότερα Άρθρα...