Απίστευτες εικόνες έλαβαν χώρα έξω από γνωστό κατάστημα ρούχων στη Γλυφάδα, όταν δύο γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια.

Η μεγαλύτερη σημαία τοποθετήθηκε στο πιο ψηλό σημείο του Υμηττού. Από κάτω έχει μπει ειδικό προστατευτικό γαιόπανο, ώστε να διατηρηθεί η σημαία σε καλή κατάσταση και να μπορέσει να παραμείνει εκεί για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Υπό την προεδρία του γενικού γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος, Ευθύμιου Μπακογιάννη, συνεδρίασε χθες το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής (ΚΕΣΑ), εγκρίνοντας σημαντικές υποθέσεις, όπως αυτή για τα Αστέρια Γλυφάδας.

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών, οι οποίοι το πρωί της Πέμπτης λήστεψαν χρηματαποστολή στην οδό Γούναρη στην Άνω Γλυφάδα. 

Με τραύματα στο πρόσωπο από ξυλοδαρμό μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες ένας 18χρονος, ο οποίος κατήγγειλε στις αρχές ότι έπεσε θύμα ληστείας για μόλις 20 ευρώ στην περιοχή της Γλυφάδας.

Συνελήφθη, στη Γλυφάδα 57χρονος, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και όπλων, καθώς και περί καταστολής της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Περισσότερα Άρθρα...