Για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια, ο κόσμος επιστρέφει στο Final Four της Ευρωλίγκα. Το σημαντικότερο διασυλλογικό γεγονός του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα διεξαχθεί φέτος στο Βελιγράδι.

Αποδίδοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό τένις, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 4 της παγκόσμιας κατάταξης, προκρίθηκε στον ημιτελικό του Australian Open, που φιλοξενείται στην Μελβούρνη.

Ο κοροναϊός ανέτρεψε τα πάντα στις ζωές μας τη χρονιά που μας πέρασε… Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσουν και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο.

Μόλις τρεις ημέρες πριν την επίσημη έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, ο επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής, Τοσίρο Μούτο, δήλωσε ότι δεν αποκλείεται η ματαίωση της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, καθώς αυξάνονται τα κρούσματα κορωνοϊού μεταξύ των αθλητών.

Πυροτεχνήματα φώτισαν τον νυχτερινό ουρανό πάνω από το Τόκιο την Κυριακή, καθώς η Ιαπωνία ετοιμαζόταν να σβήσει την Ολυμπιακή φλόγα της με την Τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, οι οποίοι διεξήχθησαν κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες που διαμορφώθηκαν από την πανδημία Covid-19.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ένα από τα καλύτερα ματς της καριέρας του και οι Μπακς στέφθηκαν πρωταθλητές, νικώντας με 105 - 98 στον 6ο τελικό τους Φοίνιξ Σανς.

Υπό αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο θα διεξαχθούν, τελικά, οι Ολυμπιακοί Αγώνες, όπως ανακοινώθηκε από την ιαπωνική κυβέρνηση.

Περισσότερα Άρθρα...