Τελειώνει το πενταετές δικαστικό θρίλερ εντός της εβδοµάδας το ΣτΕ σχετικά µε τα αναδροµικά της περιόδου ανάµεσα στην απόφαση «κόλαφος» του Ανωτάτου Δικαστηρίου τον Ιούνιο του 2015 και στην ψήφιση του νόµου Κατρούγκαλου τον Μάιο του 2016. Οι δυνητικά δικαιούχοι των 11 μηνών φθάνουν περίπου τα 2,5 εκατ., η αποπληρωµή των οποίων θα γίνει σε ετήσιες δόσεις

Τρεις μήνες νωρίτερα θα καταβληθούν τα αναδρομικά των επικουρικών συντάξεων σε 250.000 συνταξιούχους, όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης. 

Αλλαγές στην πληρωμή επικουρικών συντάξεων Αυγούστου 2020. Η πληρωμή των επικουρικών συντάξεων θα γίνει την ίδια ημερομηνία με την καταβολή της κύριας σύνταξής 

«Στο τέλος του Ιουλίου, και στο εξής, οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις θα καταβληθούν την ίδια ημερομηνία» ανακοίνωσε ακόμα ο Γιάννης Βρούτσης. Όπως είπε, πρόκειται για μία δομική αλλαγή στην πληρωμή των συντάξεων, η οποία θα συντελεστεί από την πληρωμή του μηνός Ιουλίου.

Περίπου 240.000 συνταξιούχοι, θα δουν την Τρίτη (2/6) αυξήσεις στην επικουρική τους σύνταξη, όπως τόνισε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Περισσότερα Άρθρα...