Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εξήντα (60) ατόμων για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας σε Υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών που εδρεύουν στους Νομούς Αττικής, Θεσσαλονίκης, Πιερίας Σερρών, Ξάνθης, Κοζάνης, Ηρακλείου και Λέσβου.

Στο πλαίσιο της διαδικασίας πλήρωσης πεντακοσίων είκοσι μίας (521) θέσεων κλάδου ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ σε φορείς του υπουργείου Υγείας,χωρίς νέα προκήρυξη και χωρίς υποβολή νέας αίτησης, από επιλαχόντες της Προκήρυξης ΑΣΕΠ 2Κ/2019 (ΦΕΚ 7/28-3-2019, 8/3-4-2019 & 15/2-5-2019, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), κατά το άρθρο 18 του Ν.2190/1994, με τα ίδια τυπικά και πρόσθετα προσόντα, όπως ακριβώς ορίζονται στην ανωτέρω Προκήρυξη και προκειμένου να καταρτισθούν οι νέοι προσωρινοί πίνακες απορριπτέων, κατάταξης και διοριστέων υποψηφίων από τους πίνακες επιλαχόντων της εν λόγω Προκήρυξης.

Aπό το βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον Προϋπολογισμό, ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε μια σειρά νέων μέτρων για την άμυνα μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται η υπογραφή, τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα, της συμφωνίας για την προμήθεια 18 μαχητικών αεροσκαφών τύπου Rafale, τα οποία θα αποκτηθούν από τη Γαλλία εντός του 2021, η προμήθεια φρεγατών, drones, η αναβάθμιση των F-16, η προμήθεια σύγχρονου εξοπλισμού για τις Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς και η πρόσληψη 15.000 επαγγελματιών όλων των ειδικοτήτων σε βάθος πενταετίας.

Ανακοίνωση Υπ΄Αριθμ. 10062/28-09-2020 (ΣΟΧ2/2020) Για Την Πρόσληψη Προσωπικού Με Σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, Σύμφωνα Με Τις Διατάξεις Του Άρθρου 21 Του Ν. 2190/1994.

Εργαζόμενοι Σούπερ μάρκετ : «Δεν τηρείται κανένα από τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα». Αυτό τονίζει σε σημερινή του ανακοίνωση ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας. Που αποκάλυψε τα «κρυμμένα» κρούσματα στα Σούπερ μάρκετ.

Τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή (17 με 18 Δεκεμβρίου) λήγει η προθεσμία για τους δικαιούχους – μακροχρόνια ανέργους που δικαιούνται την καταβολή της νέας έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης 400 ευρώ – για να επιβεβαιώσουν ή να καταχωρίσουν τα στοιχεία ατομικού ή κοινού τραπεζικού λογαριασμού (IBAN), στον οποίο είναι δικαιούχοι ή συνδικαιούχοι μέσω gov.gr, με τους κωδικούς πρόσβασης TAXISnet .

Ολοκληρώθηκαν οι αιτήσεις εργαζομένων, που ήταν σε καθεστώς αναστολής για τον μήνα Νοέμβριο, και εργοδοτών για την ειδική αποζημίωση ύψος έως και 800 ευρώ.

Περισσότερα Άρθρα...