Στην ΑΑΔΕ θα καλυφθούν 724 θέσεις με προκήρυξη του ΑΣΕΠ και άλλες 50 θέσεις πρόκειται να πληρωθούν από άτομα που προστατεύονται από τις διατάξεις του ν. 2643/1998, μέσα απο δυο νέες προκηρύξεις ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών

Προκήρυξη εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών για προσλήψεις 30 ατόμων με ΑΣΕΠ. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αφορά στη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου συνολικά τριάντα (30) ατόμων για την κάλυψη αναγκών της Διεύθυνσης Κρατικών Εγγυήσεων και Κίνησης Κεφαλαίων, της Γενικής Διεύθυνσης Θησαυροφυλακίου και Δημοσιονομικών Κανόνων, της Γενικής Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών, που εδρεύει στην Αθήνα (Σίνα 2- 4).

Μέσω ηλεκτρονικών υπηρεσιών μπορούν οι άνεργοι, οι επιχειρήσεις και όσοι λαμβάνουν επιδόματα από τον ΟΑΕΔ να επικοινωνούν με τον Οργανισμό. Τα Dikaiologitika παρουσιάζει έναν οδηγό για το πως και για ποιες υπηρεσίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ΟΑΕΔ.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών για την πρώτη προκήρυξη που εξέδωσε, για αυτή την περίοδο, η ΔΕΗ.

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα 10.000 ανέργων του ΟΑΕΔ από το ΕΣΠΑ. Το επίδομα ανέρχεται στα 2.520 ευρώ. Μέχρι πότε πραγματοποιούνται οι αιτήσεις και ποιοι είναι οι δικαιούχοι. Αναλυτικά το αντικείμενο της δράσης του προγράμματος. 

Την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού της σχεδιάζει εντός του 2021 η γνωστή πλατφόρμα Skroutz. Μετά τις 178 προσλήψεις που πραγματοποίησε το 2020 η εταιρεία αποφάσισε την πρόσληψη επιπλέον 200 νέων εργαζομένων τη νέα χρονιά. 

Άνοιξε η πρόκληση του ΑΣΕΠ για την υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής στην προκήρυξη του «Βοήθεια στο Σπίτι» (4Κ/2020), προκειμένου να καταρτιστούν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης και διοριστέων για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, δύο χιλιάδων εννιακοσίων εννέα (2.909) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού. (ΦΕΚ 15/18.05.2020, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.).

Περισσότερα Άρθρα...