Δημοσιεύτηκε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, η προκήρυξη διαγωνισμού πρόσληψης ιδιωτών για τις ανάγκες ασφάλειας ή φρούρησης των εγκαταστάσεων ή χώρων της Τράπεζας της Ελλάδος, καθώς και για τη συνοδεία χρηματαποστολών αυτής.

Σε ΦΕΚ δημοσιεύτηκε η απόφαση για την πλήρωση χιλίων (1.000) θέσεων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.), του Στρατού Ξηράς (ανδρών – γυναικών), για τις ειδικότητες των Όπλων – Σωμάτων.

Tο υπουργείο Εθνικής Άμυνας με επίσημη ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι εγκρίθηκε η έναρξη της διαδικασίας για την πρόσληψη 138 υπαλλήλων στο ΥΠΕΘΑ.

Από σήμερα Δευτέρα 1 Μαρτίου οι εργοδότες υποχρεούνται να έχουν εφοδιάσει τους εργαζόμενούς τους με νέες βεβαιώσεις κίνησης για την εκτέλεση της εργασίας τους, οι οποίες μπορούν να έχουν διάρκεια ισχύος κατά ανώτατο όριο έως και τη Δευτέρα 8 Μαρτίου.

Το υπουργείο Υγείας γνωστοποιεί την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης διετούς διάρκειας, η οποία δύναται να ανανεώνεται μέχρι τη λήξη του προγράμματος, συνολικά χιλίων εννιακοσίων τριάντα πέντε (1935) ατόμων, τα οποία θα στελεχώσουν τις Τοπικές Ομάδες Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ.) των ΔΥΠΕ, ως κατωτέρω:

Περισσότερες από 1.000 αιτήσεις υποβλήθηκαν μέσα σε τρεις ώρες για το νέο πρόγραμμα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) που θα δώσει τη δυνατότητα σε 5.000 νέους ανέργους να αποκτήσουν πολύτιμη επαγγελματική εμπειρία στο ψηφιακό μάρκετινγκ. Η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων ξεκίνησε τη Δευτέρα 8 Μαρτίου στις 11:00 και η προθεσμία λήγει στις 16 Μαρτίου.

Από τη Δευτέρα 1/3/2021 οι εργοδότες υποχρεούνται να έχουν εφοδιάσει τους εργαζόμενούς τους με νέες βεβαιώσεις κίνησης για την εκτέλεση της εργασίας τους, οι οποίες μπορούν να έχουν διάρκεια ισχύος κατά ανώτατο όριο έως και τη Δευτέρα 8/3/2021. Από την Τρίτη 9/3/2021 οι επιχειρήσεις υποχρεούνται να χορηγήσουν εκ νέου βεβαιώσεις κίνησης οι οποίες δύνανται να έχουν ισχύ έως 14 ημέρες.

Περισσότερα Άρθρα...