Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 1661 Τέυχος Β’ 23/4/21 η απόφαση Αριθμ. 18743 του Υπουργου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σύμφωνα με την οποία μετατείθεται η υποχρεωτική αργία της 1ης Μαΐου 2021, για τις 04 Μαΐου 2021 και ημέρα Τρίτη.

Η Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων, που εδρεύει στην Αθήνα, ανακοινώνει ότι θα προβεί στην πρόσληψη έξι (6) ατόμων με ΑΣΕΠ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για επτά (7) μήνες, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν. 2190/94, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της, ως εξής:

Η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν έντεκα (111) ατόμων για την υλοποίηση είτε προγραμμάτων συνδεόμενων με ξένους πελάτες είτε της βασικής συμφωνίας με το Ελληνικό Δημόσιο και ειδικότερα για τις λειτουργικές ανάγκες της Γενικής Διεύθυνσης Παραγωγής του Εργοστασίου της ΕΑΒ στην Τανάγρα (Σχηματάρι Βοιωτίας). 

Πράσινο φως για 77 προσλήψεις με συμβάσεις μίσθωσης έργου θα προκηρύξει το Κτηματολόγιο μετά από κοινή υπουργική απόφαση που εκδόθηκε σε ΦΕΚ. Ειδικότερα σύμφωνα με την απόφαση καθορίζονται τα απαιτούμενα προσόντα και τα κριτήρια αξιολόγησης του προσωπικού το οποίο θα γίνουν προσλήψεις με συμβάσεις μίσθωσης έργου με το ΝΠΔΔ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ».

Προσωπικό, με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, συνολικά είκοσι τεσσάρων (24) ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Κλάδου ΑΗΣ Κερατέας – Λαυρίου, όπως παρουσιάζει το epoli.gr με τις αιτήσεις να ξεκινούν από αύριο, Παρασκευή 16 Απριλίου 2021.

Αποστολή στο εθνικό τυπογραφείο της προκήρυξης του ΑΣΕΠ 3Κ2021 που αφορά 50 προσλήψεις στο υπουργείο Εξωτερικών. 

Περισσότερα Άρθρα...