Το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., που συνεδρίασε στις 19 Μαΐου 2021, αποφάσισε πολύμορφο αγώνα για να μην ψηφιστεί το αντιλαϊκό και αντεργατικό Νομοσχέδιο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας (Ν.Δ.) και του κ. Χατζηδάκη που, μεταξύ άλλων:

Εκδόθηκε η 6Κ/2021 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 27/11.5.2021/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν δεκαπέντε (115) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης σε οργανικές μονάδες του Υπουργείου Οικονομικών.

Σε εξέλιξη οι αιτήσεις για τις 40 νέες θέσεις εργασίας στο ΔΕΔΔΗΕ. Οι νεοπροσλαμβανόμενοι θα υπογράψουν σύμβαση για 8 μήνες.

Ξεκινά σήμερα Τετάρτη 5 Μαΐου 2021 ημέρα η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών δηλώσεων στην προκήρυξη 3Κ/2021 του Α.Σ.Ε.Π. που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πενήντα (50) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Εξωτερικών. 

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, στο πλαίσιο της “διαρκούς προσπάθειας που καταβάλλει η Κυβέρνηση για τη θωράκιση της Δημόσιας Υγείας”, υλοποιούν τη δέσμευση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για περαιτέρω ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας με 4.000 μόνιμες προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού.

H ΕΛΣΤΑΤ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριακοσίων ενός (301) ατόμων για τις ανάγκες των Γενικών Απογραφών Κτιρίων και Πληθυσμού – Κατοικιών έτους 2021, στην Κεντρική Υπηρεσία και στις Περιφερειακές Υπηρεσίες Στατιστικής (ΠΥΣ).

Έκδοση και δημοσίευση ανακοίνωσης πρόσληψης προσωπικού ασφάλειας, συνολικά ογδόντα επτά (87) ατόμων, κατηγορίας Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (ΔΕ) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8 μήνες), για την κάλυψη εποχικών - παροδικών αναγκών του, ανακοίνωσε το Μουσείο Ακρόπολης

Περισσότερα Άρθρα...