H Σχολή Εθνικής Άμυνας ανακοινώνει 16 προσλήψεις εκπαιδευτικού – διδακτικού προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου και ωριαία αποζημίωση (ΕΠΣ), για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022, του Διεθνούς Σχολείου Σπουδών(ΔΣΣ)(«International Senior Course») με τίτλο «Senior Course on Defense Studies: International Senior Course in Applied Strategy and Defense Diplomacy».

Από την Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2021, όλοι οι εγγεγραμμένοι μη επιδοτούμενοι άνεργοι θα έχουν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, για να ανανεώσουν το δελτίο ανεργίας τους, καθώς διευρύνεται από πέντε εργάσιμες ημέρες - πριν ή μετά την προβλεπόμενη λήξη ισχύος του δελτίου - σε 20 ημερολογιακές ημέρες πριν την ημερομηνία λήξης.

Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη του διαγωνισμού για την πρόσληψη ειδικών φρουρών που θα συγκροτήσουν τις Ομάδες Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (ΟΠΠΙ).

Ανακοίνωση της πυροσβεστικής για κάλυψη 190 κενών θέσεων εργασίας εποχικής απασχόλησης από τις 2.500 που υπηρετούν στο πυροσβεστικό σωμα, με σκοπό την κάλυψη της αντιπυρικής περιόδου.

Σύμφωνα με Υπουργική απόφαση προκηρύσσεται ο αναγκαίος αριθμός τακτικών και αναπληρωτών καθηγητών, που θα ορισθεί στην Πυροσβεστική Ακαδημία για την κάλυψη αναγκών διδασκαλίας στη Σχολή Αξιωματικών, στη Σχολή Πυροσβεστών, στη Σχολή Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης και στη Σχολή Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών – Στελεχών, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2021 – 2022.

Δύο self tests (ένα για την εβδομάδα από 24 Μαΐου και ένα για την επόμενη, από 31 Μαΐου) θα διατίθενται μέσω των φαρμακείων από τις 24 έως και τις 29 Μαΐου, σε όλους τους εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, με σχέση εξαρτημένης εργασίας, καθώς και σε όσους έχουν ατομική επιχείρηση, σύμφωνα με γραπτή ενημέρωση από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά.

Περισσότερα Άρθρα...