Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 7Κ/2021 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 28/12-5-2021 & 31/26-5-2021 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, εκατόν σαράντα τεσσάρων (144) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα ΚΕΠ των ΟΤΑ Α΄ Βαθμού.

Εφτά προκηρύξεις για 1.029 μόνιμες θέσεις «τρέχουν» ή έρχονται από το ΑΣΕΠ. Πρόκειται για δύο προκηρύξεις που είτε ήδη έχει ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων ή πρόκειται να ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες και πέντε, οι οποίες βρίσκονται στο στάδιο της επεξεργασίας και πρόκειται να ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Ξεκίνησαν την Τρίτη οι αιτήσεις για 242 προσλήψεις προσωπικού Πληροφορικής, Μηχανικών και Διοικητικού Οικονομικού, μέσω προκήρυξης του ΑΣΕΠ, στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων – ΑΑΔΕ

Εκδόθηκε η προκήρυξη 7Κ/2021 του ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 144 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα ΚΕΠ των δήμων. 

Το μέτρο των αναστολών των συμβάσεων εργασίας και το επίδομα 534 εύρω, ολοκληρώνεται σήμερα 30 Ιουνίου για την πλειοψηφία των εργαζομένων της χώρας και θα παραμείνει μόνο για τους κλάδους που δεν θα ανοίξουν κανονικά από 1η Ιουλίου.

Στην πρόσληψη συμβασιούχων - για την κάλυψη παροδικών αναγκών του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς - θα προχωρήσει η Περιφέρεια Αττικής.

«Λουκέτο» βάζει σήμερα η χώρα λόγω του εργασιακού νομοσχεδίου της κυβέρνησης. ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, ΕΚΑ και ΠΑΜΕ έχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργία στην οποία συμμετέχουν: 

Περισσότερα Άρθρα...