Την αναστολής εργασίας, που αυτή τη στιγμή ισχύει για τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους σε προνοιακές δομές υγείας, σχεδιάζει και σε άλλους τομείς η κυβέρνηση.

Από  την Πέμπτη 19 Αυγούστου και ώρα 21:00 και μέχρι την Κυριακή 29 Αυγούστου και ώρα στις 23:59, θα υποβάλλονται οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για την πρόσληψη έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου για τα 30 Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) του ΟΑΕΔ, έτους κατάρτισης 2021-2022.

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό οικονομικό βοήθημα προσφέρει ο ΟΑΕΔ. Δικαιούχοι του συγκεκριμένου επιδόματος ύψους 2.400 ευρώ είναι οι μακροχρόνια άνεργοι του ΟΑΕΔ.

Η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριακοσίων τριάντα τριών (333) ατόμων για την υλοποίηση συμβάσεων έργου που συνάπτονται μεταξύ της εταιρείας και αλλοδαπών εταιρειών ή φορέων συνδεδεμένων με την εθνική άμυνα και ασφάλεια του κράτους, και ειδικότερα για τις λειτουργικές ανάγκες της Γενικής Διεύθυνσης Παραγωγής και της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών& Διοικητικών Υπηρεσιών του Εργοστασίου της ΕΑΒ στην Τανάγρα (Σχηματάρι Βοιωτίας).

Το Πυροσβεστικό Σώμα προκηρύσσει διαγωνισμό για την εισαγωγή ιδιωτών, στη Σχολή Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών -Στελεχών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, για το ακαδημαϊκό έτος 2021 – 2022, οι οποίοι είναι κάτοχοι πτυχίου Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Α.Ε.Ι. & Τ.Ε.Ι.), προκειμένου να καλυφθούν ισάριθμες κενές οργανικές θέσεις. 

Μόνο οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα φαίνεται προς το παρόν ότι θα βρεθούν στο «μάτι του κυκλώνα» σε ότι αφορά το καθεστώς των απολύσεων για όσους αρνηθούν να εμβολιαστούν. 

Τρείς μεγάλες προκηρύξεις με συνολικά 823 μόνιμες θέσεις επεξεργάζονται αυτή την στιγμή από τις υπηρεσίες του ΑΣΕΠ και αναμένεται εντός του Φθινοπώρου να ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τους ενδιαφερόμενους.

Περισσότερα Άρθρα...