Ξεκίνησε η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στο νέο διαδικτυακό «Πρόγραμμα Κατάρτισης για τη Δημιουργία Νέων Επιχειρήσεων στην Ψηφιακή Εποχή» για 4.000 ανέργους.

Τρία μόνο δικαιολογητικά απαιτούνται για να διαπιστώσει κάθε άνεργος αν δικαιούται το ειδικό επίδομα ανεργίας του ΟΑΕΔ που φτάνει τα 720 ευρώ.

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων εξέδωσε ανακοίνωση με διευκρινίσεις για την υποβολή -στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ- των ειδικών εντύπων, για τους εργαζομένους που υπόκεινται σε υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Εντός αποκλειστικής προθεσμίας 20 ημερών, από την 25η Αυγούστου έως και τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 υποβάλλονται οι αιτήσεις για τον 28ο Εισαγωγικό Διαγωνισμό της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης (ΕΣΔΔΑ).

Η ΔΕΗ θα προβεί εντός των επομένων ημερών στη δημοσίευση της Προκήρυξης 1/2021, η οποία έχει εγκριθεί με σχετική Απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου και αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν εξήντα εννέα (169) θέσεων προσωπικού με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου Αορίστου Χρόνου, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση σχετικά με την παρακολούθηση και τον τρόπο ελέγχου της συμμόρφωσης με την υποχρέωση εμβολιασμού.

Στον προγραμματισμό 7+1 προκηρύξεων για 999 μόνιμες θέσεις ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ προχωράει για το επόμενο διάστημα το ΑΣΕΠ. Συγκεκριμένα, εφτά βρίσκονται στο στάδιο της επεξεργασίας, ενώ για μία έχει ήδη ανακοινωθεί ότι ξεκινά υποβολή αιτήσεων την ερχόμενη Τρίτη 24/8. Αναλυτικά οι προκηρύξεις:

Περισσότερα Άρθρα...