, Σταματάει η είσοδος σε επαγγελματίες από τα καταστήματα Κωτσόβολος, Πλαίσιο, Media Markt, Public, IKEA. Η λειτουργία των εν λόγω καταστημάτων θα γίνεται μόνο με την μέθοδο του "click away" ενώ θα επιτρέπεται η λειτουργία των καταστημάτων που πωλούν οικοδομικά υλικά.

Τι ανακοίνωσε η κυβέρνηση άνοιγμα των καταστημάτων. Διατήρηση αναστολής του λιανεμπορίου σε όλη της επικράτεια. Από την Κυριακή 13/12 έως στις 7/1 θα επιτραπεί η μεταφορά του πελάτη για παραλαβή του προϊόντος στο φυσικό κατάστημα. 

Στην ανακοίνωση 102 κρουσμάτων κορωνοϊού προχώρησε η αλυσίδα My Market. Η ανακοίνωση έγινε μία ημέρα μετά τις σχετικές αποκαλύψεις του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων και λίγα 24ωρα μετά τη βρετανική έρευνα που κατέτασσε τα σούπερ μάρκετ στις πρώτες εστίες μετάδοσης του κορωνοϊου.

Διαδικτυακή εφαρμογή για την ενημέρωση των οικιακών καταναλωτών που δικαιούνται επιστροφή χρημάτων στους λογαριασμούς τους μέσω του τέλους 1% που παρακρατείται από τα αιολικά πάρκα ανήρτησε στην ιστοσελίδα του ο ΔΕΔΔΗΕ.

Είναι οριστικό, ανοίγουν το Σάββατο τα κομμωτήρια όπως επιβεβαιώνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, ο πρόεδρος του οποίου ήρθε σε επικοινωνία με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη.

«Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα, η νόσος είχε διασπαρθεί σε όλα τα σπίτια, στις οικογένειές μας», δήλωσε η καθηγήτρια επιδημιολογίας Αθηνά Λινού, μιλώντας στο OPEN το πρωί του Σαββάτου.

Νέες καταγγελίες κάνουν στα social media πελάτες των σούπερ μάρκετ Lidl. Έτσι, μετά την προσφορά «μούφα» που αποκάλυψε η aftodioikisi.gr, οι πελάτες βάζουν εκ νέου στο στόχαστρό του την εφαρμογή "Lidl plus".

Περισσότερα Άρθρα...