Νέοι κανόνες εφαρμόζονται πλέον (από τις 21 Δεκεμβρίου 2020) στις τηλεπικοινωνίες καθώς ο Ευρωπαϊκός Κώδικας Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών φέρνει μεταξύ άλλων καλύτερες τιμές για κινητά, σταθερά και ίντερνετ στους καταναλωτές των κρατών μελών της ΕΕ.

Πρωτόγνωρες είναι οι καταστάσεις με τους λογαριασμούς της ΕΥΔΑΠ, καθώς επικρατεί τις τελευταίες μέρες ένα... μπάχαλο. 

Σούπερ μάρκετ και καταστήματα θα είναι ανοιχτά την τελευταία Κυριακή του χρόνου, 27 Δεκεμβρίου. 

Μέσω του "οδηγώ μέσα" (drive through) θα γίνονται οι παραλαβές των προϊόντων στα εμπορικά κέντρα. Ο πελάτης θα παραγγέλνει το προϊόν με τη μέθοδο "πάρτο έξω" (click away), και στη συνέχεια θα το παραλαμβάνει με το αμάξι του.

Τα μέτρα για την αγορά θα λειτουργήσουν ως έχουν μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, επισήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης μιλώντας στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο. Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι είναι δύσκολο γνωρίζει κανείς από τώρα πότε θα ανοίξει η εστίαση.

Την τακτική που πρέπει να ακολουθήσουν οι καταναλωτές που θέλουν να διακόψουν τις υφιστάμενες συμβάσεις που έχουν με εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, εξηγεί η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (Ε.Κ.Κ.Ε) δίνοντας συγκεκριμένα παραδείγματα. 

Ο ΕΟΦ ανακοίνωσε την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του απολυμαντικού χεριών «Hand sanitizer Anti-bacterial 59mL», διότι δεν διαθέτει άδεια κυκλοφορίας βιοκτόνου.

Περισσότερα Άρθρα...