Καταργείται, από την Τρίτη 15 Ιουνίου, η υποχρέωση της απόστασης των 5 μέτρων μεταξύ των πάγκων στις λαϊκές αγορές και η απόσταση θα είναι στο ένα μέτρο.

«Καμπανάκι» για τη χρήση της μάσκας έχουν σημάνει ειδικοί και κυβέρνηση, καθώς παρατηρείται μια χαλάρωση στην τήρηση των μέτρων αυτοπροστασίας έναντι του κορωνοϊού, που μπορεί να στοιχίσει ακριβά, ανατρέποντας την εικόνα σταθεροποίησης του ιικού φορτίου.

Την ανάκληση των παρτίδων του συνημμένου πίνακα των ιατροτεχνολογικών προϊόντων, κατηγορίας MDD Class IΙb, λόγω αμφιβολιών ως προς τη διαδικασία αποστείρωσης ορισμένων συστατικών των συγκεκριμένων προϊόντων, που ακολουθήθηκε από προμηθευτή της κατασκευάστριας εταιρείας, αποφάσισε ο ΕΟΦ

Από σήμερα σηκώνουν ρολά τα εμπορικά κέντρα και τα εκπτωτικά χωριά, σε όλη την επικράτεια ενώ με τη διαδικασία καθορισμού ραντεβού για αγορά εντός καταστήματος (click inside) θα ξεκινήσουν και πάλι να λειτουργούν και οι εμπορικές επιχειρήσεις στις περιφερειακές ενότητες Θεσσαλονίκης και Κοζάνης.

H ΙΚΕΑ προχωρά σε προληπτική ανάκληση των ειδών σερβιρίσματος HEROISK & TALRIKA (πιάτο φρούτων, βαθύ πιάτο, μικρό πιάτο, μπολ και κούπες,) λόγω πιθανού κινδύνου σπασίματος κατά τη χρήση με πιθανό το ενδεχόμενο καψίματος λόγω του ζεστού περιεχομένου (φαγητού ή ποτού).

Ανοίγει η εστίαση τη Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου, με τη μετάβαση να γίνεται με τη χρήση του κωδικού 6 στο 13033. Χωρίς.... μουσική καφετέριες και εστιατόρια.

Ξεκίνησε το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων από την Πέμπτη 22 Απριλίου για την εορταστική περίοδο του Πάσχα. Την Κυριακή 25 Απριλίου τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά.

Περισσότερα Άρθρα...