Ομολόγησε τελικά ο 30χρονος φίλος της Γαρυφαλλιάς, ότι είναι ο δράστης του εγκλήματος στη Φολέγανδρο. Ο ίδιος συνελήφθη χθες το βράδυ από την ΕΛ.ΑΣ.

Tη σκοτεινή πλευρά μιας μητέρας τριών παιδιών, στα Σεπόλια Αττικής, αποκαλύπτει σοκαριστικό βίντεο που έχει στη διάθεση του το protothema.gr.

Η ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει πληροφορίες για τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς αλλά αναζητά συνέχεια αποδεικτικά στοιχεία, μέσα από κάμερες και την μηχανή των δραστών

Συναγερμός σήμανε την Τετάρτη το πρωί στου Ζωγράφου όταν άγνωστος επιτέθηκε με μαχαίρι σε περαστικούς και τραυμάτισε τρε'ις τουλάχιστον ανθρώπους.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 39χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι κρατούσε αιχμάλωτη και εξέδιδε την 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη. Μαζί του στον εισαγγελέα και ο πατέρας της κοπέλας, που κατηγορείται ότι την βίαζε από τα 11 της μέχρι τα 17 της. 

Οργανωμένη συμμορία που ανατίναζε ΑΤΜ τραπεζών, στην Αττική και στην Κόρινθο, με λεία που υπολογίζεται ότι ανέχεται στο 1.170.000 ευρώ, εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής.

Δύο πτώματα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκαν το απόγευμα της Τρίτης σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Περισσότερα Άρθρα...