Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο Ιωάννης Παλαιοκρασσάς, σε ηλικία 85 ετών, ιστορικό στέλεχος της Ν.Δ. - Είχε διατελέσει υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Κωνσταντίνου Μητσοτάκη το 1990-1992 - Ήταν ο στόχος της τρομοκρατικής επίθεσης της 17Ν με ρουκέτα στην οποία σκοτώθηκε ο νεαρός Θάνος Αξαρλιάν.

Σε εφαρμογή θα τεθέι μέσα στον Οκτωβριο η ειδική πλατφόρμα του gov.gr μέσω της οποίας θα μπορεί να βγει διαζύγιο εντός 10 ημερών. 

Ταυτοποιήθηκε για ακόμη δύο ληστείες ο 33χρονος που έχει συλληφθεί για την ληστεία στο υποκατάστημα τράπεζας στη Μητροπόλεως.

Μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού στέλνει ο ηγούμενος της μονής Βατοπεδίου, γέροντας Εφραίμ, ο οποίος νοσηλεύτηκε επί εβδομάδες διασωληνωμένος σε πολύ κρίσιμη κατάσταση έχοντας προσβληθεί από κορωνοϊό.

Την πολιτική του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για τη στήριξη των οικογενειών, την συμφιλίωση της εργασιακής με την οικογενειακή ζωή και την αντιμετώπιση του δημογραφικού παρουσίασε ο υπουργός Κωστής Χατζηδάκης σε συνάντηση που είχε σήμερα με την αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Dubravka Suica, αρμόδια για το Δημογραφικό και τη Δημοκρατία.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η 2χρονη Αννούλα, που παρέμεινε για 4 ώρες δεμένη, κλειδωμένη και ξεχασμένη σε σχολικό λεωφορείο, ενώ αναστατωμένοι είναι και οι γονείς των παιδιών που πηγαίνουν στον ίδιο παιδικό σταθμό με τη μικρούλα, στη Βάρκιζα.

Περισσότερα Άρθρα...