Υπόθεση υπεξαίρεσης μνημείων ιδιαίτερα μεγάλης αξίας με επίκεντρο τον Ιερό Ναό Τίμιου Προδρόμου στην Αγγίστα Σερρών, απασχόλησε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, που καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών τον Μητροπολίτη Ζίχνης και Νευροκοπίου κι έναν Πρωτοσύγκελο.

Ο άνδρας φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ ζούσε σε μια παράγκα και έκανε την ανάγκη του σε εξωτερική τουαλέτα. Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου κάθισαν στο εδώλιο οι ηλικιωμένοι Ρομά γονείς του. 

Σε ηλικία 73 ετών έφυγε από τη ζωή, το πρωί της Κυριακής, ο Θεσσαλονικιός πολιτικός, πανεπιστημιακός και λογοτέχνης, Τάσος Κουράκης, νικημένος από τον καρκίνο.

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής (8/10) στο κέντρο της Αθήνας όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., στη συμβολή των οδών Μάρνη και Αριστοτέλους.

Με κορονοϊό διαγνώστηκε, σύμφωνα με το tempo24, ένας από τους πιο φανατικούς αντιεμβολιαστές και αρνητής του κορονοϊού της Πάτρας.

Περισσότερα Άρθρα...