tzakifotia

Το περιστατικό συνέβη στη συνοικία «Εβραιομνήματα» και αποδεικνύει περίτρανα πως στην Ελλάδα του 2013 πολλές οικογένειες ζουν σε συνθήκες εξαθλίωσης! Ιδιοκτήτης σπιτιού μας κατήγγειλε πως οι πρώην ενοικιαστές του... του ομολόγησαν πως αναγκάστηκαν να κάψουν σε μία ξυλόσομπα που είχαν... τα κασώματα αλλά και μερικές από τις πόρτες του σπιτιού για να ζεσταθούν!

Ο ιδιοκτήτης βρήκε το παλιό σπίτι... ρημαγμένο, και οι ενοικιαστές του δεν έκρυψαν την ενέργειά τους. Δεν γνωρίζουμε αν ο ιδιοκτήτης θα κάνει μήνυση (το σπίτι είναι παλιό) σημασία όμως έχει πως μία οικογένεια στην Πάτρα έφθασε στο σημείο για να μην ξεπαγιάσουν τα μέλη της να καίει... ότι βρήκε πιο πρόχειρο (προφανώς δεν θα είχε χρήματα για να αγοράσει καυσόξυλα) για να ζεστάνει τον χώρο.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη είχαν κάψει ακόμη και τα πορτάκια από τις ντουλάπες της κουζίνας και των δωματίων.

dete

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία μετά από εντολή εισαγγελέα τις φωτογραφίες των 4 συλληφθέντων από τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης.

Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία στις ανακοινώσεις της έκανε λόγο για 8 συνολικά δράστες στη διπλή λήστεία.

Όπως τονίζουν οι αρχές, πλέον υπάρχει βεβαιότητα ότι οι δύο εξ αυτών (Μιχαηλίδης και Πολίτης) είναι μέλη των "Πυρήνων της Φωτιάς" αφού έχουν βρεθεί αποτυπώματά τους σε γιάφκες της Οργάνωσης. Την ίδια ώρα, ελέγχεται το DNA και των 4 συλληφθέντων μήπως και ταυτιστεί σε ευρήματα από όπλα.

Μάλιστα, ο Μιχαηλίδης ήταν ο περίφημος "τοξοβόλος του Συντάγματος", ο οποίος σε μια διαδήλωση έξω από το Κοινοβούλιο είχε συλληφθεί γιατί είχε σημαδέψει με τόξο τη Βουλή, με τη φωτογραφία να κάνει τον γύρο του κόσμου.

 

Πρόκειται για τους (κατά σειρά εμφάνισης στις φωτογραφίες):

Α) ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ Ιωάννη του Χαράλαμπου και της Γεωργίας, γεν.31-05-1988 στο Αμαρούσιο Αττικής

Β) ΜΠΟΥΡΖΟΥΚΟ Ανδρέα – Δημήτριο του Ιωάννη και της Παντελιάς , γεν. 22-11-1989 στο Χολαργό Αττική

Γ) ΠΟΛΙΤΗ Δημήτριο του Κωνσταντίνου και της Ευτυχίας, γεν. 29-12-1991 στον Χολαργό Αττικής

Δ) ΡΩΜΑΝΟ Νικόλαο του Γεωργίου και της Παυλίνας - Μαρίας, γεν. 27-01-1993 στην Αθήνα Αττικής (όπως σας είχαμε αναφέρει, ήταν ο φίλος και βασικός μάρτυρας στη δίκη των αστυνομικών για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου)

Όπως επισημαίνεται από τις αρχές, στην κατοχή των συλληφθέντων ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ Ιωάννη και ΠΟΛΙΤΗ Δημήτριου βρέθηκαν πλαστά Δελτία Αστυνομικής Ταυτότητας (δείτε τις φωτογραφίες)

Νωρίτερα, οι τέσσερις νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα βρίζοντας τους πάντες και εκτοξεύοντας απειλές κατά πολιτικών, δικαστών και αστυνομικών. Παράλληλα, φώναζαν ότι δεν αναγνωρίζουν την ελληνική Δικαιοσύνη και την ελληνική Πολιτεία.

Οι συλληφθέντες ζήτησαν και πήραν απολογία και θα απολογηθούν την Τετάρτη.

Φωτογραφίες: Αυτοί είναι οι 4 συλληφθέντες της Κοζάνης!

Φωτογραφίες: Αυτοί είναι οι 4 συλληφθέντες της Κοζάνης!

Φωτογραφίες: Αυτοί είναι οι 4 συλληφθέντες της Κοζάνης!

Φωτογραφίες: Αυτοί είναι οι 4 συλληφθέντες της Κοζάνης!

Φωτογραφίες: Αυτοί είναι οι 4 συλληφθέντες της Κοζάνης!

 

listia velventos

Πιθανή διασύνδεση των ένοπλων ληστών τού Βελβεντού Κοζάνης με εγχώριες τρομοκρατικές οργανώσεις ερευνούν αξιωματικοί της Ασφάλειας αλλά και ειδικό κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής που συμμετέχουν στην ανάκριση των τεσσάρων αντρών που συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για το διπλό «χτύπημα» στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας και τα ΕΛ.ΤΑ.

Οι συλληφθέντες, ηλικίας από 25 έως 30 ετών, αρνούνται να δώσουν οποιοδήποτε στοιχείο τόσο για τους ίδιους, όσο και για τους συνεργούς τους, ενώ το  γεγονός ότι διέθεταν πλαστές ταυτότητες, παραπέμπει ενδεχομένως όχι απλώς σε μια σπείρα κοινών κακοποιών, αλλά ενδεχομένως και σε τρομοκρατική οργάνωση.

Στην κατοχή των συλληφθέντων, όλοι τους ελληνικής καταγωγής, βρέθηκε βαρύς οπλισμός, ο οποίος εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστωθεί εάν έχει χρησιμοποιηθεί κατά το παρελθόν σε εγκληματικές πράξεις.

Πληροφορίες από αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, που επικαλείται το "Βήμα", αναφέρουν ότι η σύνθεση της συμμορίας και ο τρόπος δράσης δημιουργεί ενδείξεις ότι η διπλή ληστεία ίσως σχετίζεται με την δράση ομάδας αντεξουσιαστών που αναζητούσαν τρόπους χρηματοδότησης μιας νέας ένοπλης οργάνωσης.

Οι ίδιες πηγές δεν αποκλείουν ορισμένοι από τους δράστες (επτά ή οκτώ) να είχαν σχέση με ένοπλες ή εμπρηστικές επιθέσεις των τελευταίων εβδομάδων, αλλά και να σχετίζονται με νέο πυρήνα της "Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς".

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία Θεσσαλονίκης, όπου ανακρίνονται, ενώ έχει σημάνει συναγερμός στις Αρχές και συνεχίζεται η επιχείρηση για τη σύλληψη και των υπολοίπων δραστών.

Πώς έγιναν οι ληστείες

Το «δίδυμο» χτύπημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί όταν, σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου δέκα πάνοπλοι δράστες λήστεψαν ταυτόχρονα το υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας και τα ΕΛ.ΤΑ. στο Βελβεντό, απειλώντας τους υπαλλήλους και τους πελάτες και σπέρνοντας τον πανικό στους κατοίκους της περιοχής.

Στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας οι δράστες έσπασαν την τζαμαρία με βαριοπούλα και ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την Αγροτική Τράπεζα άρπαξαν 200.000 ευρώ ενώ από τα ΕΛ.ΤΑ. περίπου 5.000 ευρώ.

Στη συνέχεια οι δράστες μπήκαν σε δύο αυτοκίνητα και τράπηκαν σε φυγή.

Όπως έγινε γνωστό, ένας εκ των δραστών φέρεται να «συντόνιζε» τη δράση των συνεργών του, παρακολουθώντας εξ αποστάσεως τις κινήσεις τους και απειλώντας με όπλο όσους κατοίκους περνούσαν εκείνη την ώρα από το σημείο.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές Αρχές και δύο ώρες αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τρεις εξ αυτών στη Βέροια και τους συνέλαβαν.

Ένας ακόμη δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη κοντά στα ορυχεία της Πτολεμαΐδας, την ώρα που προσπαθούσε να βάλει φωτιά σε όχημα που ήταν «μεταμφιεσμένο» σε ασθενοφόρο, προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, δύο εκ των συνεργών τους στην προσπάθεια να διαφύγουν ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε Κοζανίτης οδοντίατρος και εκινείτο στην περιοχή της Καστανιάς Ημαθίας. Αφού τον αποβίβασαν μπήκαν μέσα και εξαφανίστηκαν.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των ασύλληπτων δραστών συνεχίζονται.

nooz

drakos v proasteiwn

Συνελήφθη ο 31χρονος Έλληνας που βίαζε και λήστευε ανυπεράσπιστες κοπέλες στα Βόρεια Προάστια της Αττικής!

Οι αστυνομικές αρχές έβγαλαν ένταλμα σύλληψης και έδωσαν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες αυτού του ανθρωπόμορφου τέρατος!

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, ο άνδρας αυτός είναι ο βιαστής που είχε σπείρει τον τρόμο και τον πανικό ακόμα και σε μια γυναίκα ηλικίας 65 ετών!!!

Κατηγορείται ότι την τελευταία τουλάχιστον τετραετία προέβαινε σε βιασμούς και ληστείες γυναικών στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Στεφάνου, της Ερυθραίας και του Διονύσου Αττικής!

Ο δράστης είχε μάλιστα και κάθε φορά διαφορετικό όχημα, ιδίως σε σημεία όπου πραγματοποιούνται αραιά δρομολόγια λεωφορείων ή σε περιόδους απεργίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, αναζητούσε γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας, τις οποίες εντόπιζε συνήθως σε στάσεις.

Στη συνέχεια, αφού κατάφερνε να τις βάλει στο όχημά του παραπλανώντας τις με ευγενικό τρόπο ότι θα τις μεταφέρει σε κάποιο σημείο του προορισμού τους, τις οδηγούσε σε ερημικές τοποθεσίες!!!

Εκεί, με τη βία και με την απειλή κατσαβιδιού ή άλλων αιχμηρών αντικειμένων, ασελγούσε σε βάρος τους και στη συνέχεια τις εγκατέλειπε, αφού αφαιρούσε χρήματα, κινητά τηλέφωνα και άλλα προσωπικά τους αντικείμενα.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, ο 31χρονος έχει ταυτοποιηθεί ως δράστης τριών περιπτώσεων, που έγιναν στην περιοχή του Διονύσου την 08-12-2009, την 16-12-2010 και 25-01-2013, σε βάρος τριών Ελληνίδων γυναικών (18, 65 και 42 ετών αντίστοιχα).

Ο δράστης ομολόγησε τις πράξεις του και αναγνωρίστηκε από τα θύματά του!

Με σχετική εισαγγελική διάταξη, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του, καθώς και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του.

 

Ποιός είναι ο βιαστής

Πρόκειται για τον Κουρέα Νικόλαο του Πολυζώη και της Ελένης, που γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα και κατοικεί στο Κορωπί Αττικής, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού κατά συρροή, τετελεσμένου και σε απόπειρα, καθώς και της ληστείας κατά συρροή.

Ο δράστης είναι παντρεμένος, μαρμαράς στο επάγγελμα που τους τελευταίους μήνες ήταν συμβασιούχος δημοτικός υπάλληλος στο Κορωπί. Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 210-6875200 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής. Διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

σταρ

thisio isap

Η καταδίωξη ομάδας αστυνομικών του Δήμου Αθήνας στο Θησείο κατάληξε βράδυ Παρασκευής στο θάνατο του του Μπαμπακάρ Ντιάε, 39 ετών από τη Σενεγάλη.

Άνδρες της δημοτικής αστυνομίας κυνηγούσαν τον παράνομο μικροπωλητή με αποτέλεσμα εκείνος να πηδήξει στις γραμμές για να ξεφύγει.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες αστυνομικοί της δημοτικής αστυνομίας του Δήμου Αθηναίων, κατά τη διάρκεια ελέγχων για την πάταξη του παρεμπορίου, κυνηγούσαν έναν παράνομο μικροπωλητή, μετανάστη από τη Σενεγάλη.

Εκείνος, τρομοκρατημένος, στην προσπάθειά του να ξεφύγει, πήδηξε στις ράγες του ηλεκτρικού μεταξύ των σταθμών Μοναστηράκι και Θησείο με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από το ρεύμα και να βρει ακαριαίο θάνατο.

Δολοφόνους αποκαλεί τους Δημοτικούς Αστυνομικούς η "κίνηση ενάντια στον ρατσισμό" του Πέτρου Κωνσταντίνου σε ανακοίνωση της.

 

Η ανακοίνωση: "Δολοφονήθηκε ο Μπαμπακάρ Ντιάε στη καταδίωξη δημοτικών αστυνομικών στο Θησείο.

Η καταδίωξη ομάδας αστυνομικών του Δήμου Αθήνας στο Θησείο κατάληξε στη δολοφονία του Μπαμπακάρ Ντιάε, 39 ετών από τη Σενεγάλη. Η λυσσασμένη επίθεση των δημοτικών αστυνομικών δεν σταμάτησε ούτε όταν ο μικροπωλητής έφτασε στο αδιέξοδο πάνω από τη γέφυρα του τρένου του ΗΣΑΠ όπου ένας δημοτικός αστυνομικός τον καταδίωκε μέχρι που έπεσε στο κενό με το κεφάλι πάνω στις γραμμές. Εκεί άφησε τη τελευταία του πνοή.

Ακολούθησε ένα όργιο αστυνομικής αυθαιρεσίας και τρομοκρατικής χυδαίας παρουσίας των ένστολων νεοναζί του Δένδια. Κατέφθασαν βρίζοντας χυδαία, ψέκασαν με χημικά και επιτέθηκαν με ρόπαλα στους συγκεντρωμένους μετανάστες και τα μέλη της ΚΕΕΡΦΑ που βρεθήκαμε εκεί αμέσως.

Η πολιτική των ρατσιστικών επιχειρήσεων σκούπας του Δένδια έφερε ξανά νεκρό όπως και το περασμένο καλοκαίρι. Αυτή τη βάρβαρη πολιτική στήριξε η Δημοτική Αρχή Καμίνη με τις επιθέσεις κατά των μικροπωλητών, την εισβολή στη ΑΣΟΕΕ και τους κατειλημμένους αυτοδιαχειριζόμενους χώρους.

Καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας να καθαιρέσει τους υπεύθυνους της επίθεσης κατά των μικροπωλητών και να ανατρέψει τη ρατσιστική συνεργασία με τη δολοφονική πολιτική του Δένδια.

Είναι καιρός να βάλουμε τέλος στη κυβέρνηση Σαμαρά, μια κυβέρνηση απατεώνων, ψευτών και δολοφόνων για χάρη μιας άθλιας μειοψηφίας Τροϊκανών, Τραπεζιτών, φίλων των νεοναζί.

Καλούμε σε μαζική αντίσταση στις ρατσιστικές δολοφονίες."

drakos v proasteiwn

Ο 31χρονος, πατέρας πέντε παιδιών, περιέγραψε λεπτομερώς πως σχεδίαζε και πως έκανε τις επιθέσεις εναντίον των γυναικών.Ο κατηγορούμενος για τους βιασμούς εμφανίζεται τώρα μετανιωμένος στους αστυνομικούς λέγοντας ότι για όλα φταίει η απόρριψη.

Σύμφωνα με το Newsit ο αποκαλούμενος και "δράκος" του Διονύσου τώρα ζητά συγνώμη και ... διαβεβαιώνει τα θύματα του ότι δεν είναι φορέας μεταδοτικών ασθενειών.

Η απολογία του.

Είμαι παντρεμένος με την Π.....Χριστίνα κι έχουμε πέντε παιδιά, ηλικίας από 10, 9,8,5 μιση και ενάμιση έτους. Τα παιδικά μου χρόνια δεν ήταν εύκολα καθόσον ο πατέρας μου ήταν βαριά άρρωστος - κατάκοιτος και η μητέρα μου εργαζόταν σκληρά για να ζήσει εμένα και τα τρία μου αδέρφια.

Δεν αισθάνθηκα αγάπη και πάντα αισθανόμουν απόρριψη. Με τη γυναίκα μου, με την οποία γνωρίσθηκα το 2001, έχω καλή οικογενειακή και σεξουαλική ζωή. Εργάζομαι με πεντάμηνη σύμβαση, ως οδοκαθαριστής στο Δήμο Κρωπίας. Το Δεκέμβριο του 2009, χωρίς να μπορώ να το δικαιολογήσω, βρέθηκα τυχαία πρωινή ώρα στην περιοχή του Διονύσου, την οποία περιοχή γνωριζα καλά, λόγω του ότι εργαζόμουν τότε ως μαρμαράς και είχα πάει στο λατομείο μαρμάρων, οδηγώντας το υπ' αρίθμ. ΥΙΝ-.... αυτοκίνητό μου μάρκας YUGO ZASTAVA, χρώματος λευκού και είδα στη στάση του λεωφορείου μια κοπέλα η οποία ήταν γοητευτική και σαν άντρας ήθελα να τη γνωρίσω.

Της είπα αν θέλει να την μεταφέρω πιο κάτω, επειδή εκεί είναι ερημικά, αυτή μπήκε στο αυτοκίνητο και με το πρόσχημα ότι τηλεφώνησα στην αδερφή μου, είπα στην κοπέλα ότι θα κάνουμε παράκαμψη για να πάω να την πάρω και αυτή. Έτσι την πήγα σε ερημική τοποθεσία στον Άγιο Στέφανo κι εκεί προσπάθησα να τη βιάσω, βγάζοντάς της το παντελόνι, η κοπέλα όμως αντιστάθηκε και εγώ ........

Δεν θυμάμαι αν της πήρα το πορτοφόλι. Μετά το περιστατικό αυτό είχα τύψεις αλλά δεν συγκρατήθηκα και έτσι όταν και πάλι ήμουν τσακωμένος με τη γυναίκα μου, το μήνα Δεκέμβριο του 2010, ξαναπήγα στην περιοχή του Διονύσου, είδα στη στάση μια γυναίκα, την οποία με τον ίδιο τρόπο και δικαιολογία, επιβίβασα στο υπ' αρίθμ. ΥΧΧ-... Ι.Χ.Ε. αυτ/το μου, μάρκας CITROEN XSARA, κίτρινου χρώματος που οδηγούσα.

Την πήγα σε ερημική τοποθεσία στη Βαρυμπόμπη, όπου επιχείρησα να τη βιάσω, αλλά όταν μου είπε ότι είναι άρρωστη, ....... και την άφησα εκεί και έφυγα. Δεν θυμάμαι αν της πήρα το πορτοφόλι. Την 25-1-13, το οποίο περιστατικό ενθυμούμαι πάρα πολύ καλά καθόσον είναι πρόσφατο και δεν μου έχει διαφύγει τίποτα από τη μνήμη, θα εξιστορήσω πιο αναλυτικά.

Την 24/25-1-13 ήμουν νυχτερινός με ωράριο από 02:00 έως 05:00. Όταν σχόλασα, αντί να πάω στο σπίτι μου, επειδή ήμουν τσακωμένος με τη γυναίκα μου, ξαναπήγα με το υπ' αρίθμ. ΖΗΒ-...., μάρκας FIAT PUNTO, ερυθρό, βόλτα στο Διόνυσο, στη Λ. Διονύσου και κοίταζα να δω γυναίκα να περιμένει στη στάση λεωφορείου. Σε μια στάση, είδα μια γυναίκα, σταμάτησα και της είπα αν θέλει να την πάω πιο κάτω.

Αυτή μπήκε και κάθησε στη θέση του συνοδηγού. Της είπα ότι θα αλλάζαμε πορεία για να πάμε να πάρουμε και την αδερφή μου κι έτσι την οδήγησα προς την Βαρυμπόμπη. Καθώς οδηγούσα, είδα χωμάτινο δρόμο και έστριψα σε αυτόν. Στα πενήντα μέτρα πιο μέσα, όπου υπήρχαν δέντρα και πουρνάρια, σταμάτησα το αυτοκίνητο και της έλεγα με καλό τρόπο να με αγκαλιάσει και να με φιλήσει.

Αυτή αντέδρασε και φώναζε και κρατώντας το κλειδί του αυτ/του, της το ακούμπησα στο λαιμό και της είπα να μην φωνάζει. Μετά από αυτό κι ενώ συνέχισε να φωνάζει, και να μου λέει και να της λέω διάφορα, της έβγαλα το παντελόνι, το πέταξα έξω από το αμάξι και της έκανα σεξ μια φορά και όταν μου ήρθε να ....... τραβήχτηκα. Μετά της είπα να βγει έξω να πάρει το παντελόνι της.

Πριν βγει έξω, με το χέρι της τράβηξε και πέταξε έξω από το αυτοκίνητο τα πράγματα που είχα πάνω στο ταμπλό, την πρόσοψη του ράδιο-cd και δύο χαρτονομίσματα των 20€ που μου είχε αφήσει πάνω στο ταμπλό όταν μου έλεγε να μην της κάνω κακό, πριν τη βιάσω. Μετά, κατεβήκαμε μαζί από το αυτοκίνητο, μάζεψα την πρόσοψη του ραδιο-cd και αυτή αφού φόρεσε το παντελόνι της, τρέχοντας έφυγε προς τον ασφάλτινο δρόμο φωνάζοντας βοήθεια.

Εγώ μπήκα στο αυτοκίνητο, είδα ένα παπούτσι της και το κινητό της τηλέφωνο πεσμένο στο πατάκι της θέσης του οδηγού, τα πέταξα έξω από το αυτοκίνητο και έφυγα προσπερνώντας τη γυναίκα πριν βγει στον ασφάλτινο δρόμο. Έχω μετανιώσει οικτρά για αυτά που έκανα και περίμενα την ώρα που θα ερχόταν οι Αστυνομικοί να με συλλάβουν γιατί γνώριζα ότι αυτό που έκανα ήταν κακό αλλά δεν μπορούσα να το σταματήσω.

Ζητώ συγνώμη από τις γυναίκες που έβλαψα και ειδικά από τη γυναίκα που έκανα σεξ μαζί της και θέλω να τη διαβεβαιώσω ότι δεν πάσχω από μεταδοτικό νόσημα και δέχομαι να υποβληθώ σε αιματολογικές εξετάσεις για να το αποδείξω.

paidofiloi syllipsi

Συνελήφθη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εηκλήματος στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 52χρονη καθηγήτρια ξένων γλωσσών, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων.

Οι αποκαλύψεις της ΕΛ.ΑΣ. σοκάρουν αν αναλογιστεί κανείς ότι στο σπίτι της εν λόγω καθηγήτριας βρέθηκαν έγγραφα και ονόματα ατόμων που συμμετέχουν σε παιδοφιλικό κίνημα στην Αθήνα!

Της σύλληψης είχε προηγηθεί, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, από δημοσιογράφο τηλεοπτικής εκπομπής της Ολλανδίας, ότι συνάδελφοι της, στο πλαίσιο δημοσιογραφικής έρευνας για γνωστό παιδόφιλο στην Ολλανδία, ήρθαν σε επαφή, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μεταξύ άλλων και με την 52χρονη, κάτοικο Αθήνας, η οποία εμφανίζεται ως ενεργό μέλος σε πολλές οργανώσεις παιδόφιλων, ανά τον κόσμο.
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, η δημοσιογράφος επισκέφτηκε την Ελλάδα και υποδυόμενη την παιδόφιλο συνάντησε την κατηγορουμένη, η οποία την προέτρεψε να έχει σεξουαλικές επαφές με ανήλικους.

Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνώντας την υπόθεση κατάφερε να εντοπίσει το σπίτι της 52χρονης, όπου χθες πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού. Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Ένας σκληρός δίσκος Η/Υ, ο οποίος θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση, τριάντα τέσσερα περιοδικά παιδοφιλικού περιεχομένου, ένα εγχειρίδιο για σεξουαλικές επαφές μεταξύ ενηλίκων και παιδιών, ένα τετράδιο με χειρόγραφες σημειώσεις σχετικά με παιδοφιλικό κίνημα στην Αθήνα, καθώς και με ονόματα που συμμετείχαν σε συνεδριάσεις του.

Η 52χρονη, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της οδηγείται σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η περαιτέρω συμμετοχή της σε δραστηριότητες παιδοφιλικού χαρακτήρα, εντός και εκτός της χώρας μας.

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη γυναίκα που συλλαμβάνεται στην χώρα μας για τέτοια αδικήματα.

npost

Περισσότερα Άρθρα...