Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, σήμερα Παρασκευή στις 16:00 θα κλείσουν οι σταθμοί του μετρό σε Πανεπιστήμιο, Μοναστηράκι και Ευαγγελισμό.

Με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, απαγορεύονται, από σήμερα (26 Ιανουαρίου 2021) στις 06:00 έως και τις 06:00 της 1ης Φεβρουαρίου 2021, σε όλη την επικράτεια, όλες οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις, στις οποίες συμμετέχουν περισσότερα από (100) άτομα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Νέα επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από σήμερα, σύμφωνα μετο τελευταίοΈκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένωνπου εκδόθηκε από τηνΕθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Στους δρόμους βγήκαν οι κάτοικοι της Ναυπάκτου και της Δωρίδας Φωκίδας μετά τους απανωτούς σεισμούς που σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης, ενώ καταγράφηκαν και υλικές ζημιές. 

Θετικός στον κορωνοϊό είναι ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.Την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Facebook.

Αύξηση του προστίμου για άσκοπη μετακίνηση και μη χρήση μάσκας ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Με αμερικανική συνδρομή, ξεκινούν τους επόμενους μήνες οι εργασίες επέκτασης της ναυτικής βάσης που θα μετατρέψουν την Κρήτη και σε ένα αβύθιστο αεροπλανοφόρο

Περισσότερα Άρθρα...