Κανείς δεν ταξιδεύει χωρίς τη ηλεκτρονική Δήλωση Υγείας, με το πλοίο κατά τις μετακινήσεις τους από την ηπειρωτική Ελλάδα προς τα νησιά και αντίστροφα.

Σεισμός ΄μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε 12 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Αιγίου, λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα.

Άγια δολοφονία στη Βάρη. Άγνωστοι εκτέλεσαν εν ψυχρώ άνδρα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είναι Έλληνας και είναι από τον χώρο της νύχτας

Απίστευτα είναι τα όσα προέκυψαν από την αστυνομική έρευνα για τη δράση ενός 48χρονου ημεδαπού, που κατέβασε την Ελληνική σημαία από τον Βωμό της Πατρίδας στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, εντοπίστηκε, καταδιώχθηκε και μαχαίρωσε αστυνομικό στην κοιλιακή χώρα.

Με τη συνοδεία δύο μαχητικών σκαφών F16 προσγειώθηκε αρχικά στο αεροδρόμιο Ι. Καποδίστριας, το πολεμικό αεροσκάφος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, Spitfire MJ755.

Λόγω προγραμματισμένων εργασιών αναβάθμισης των υποδομών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κατά το χρονικό διάστημα από Σάββατο 8 Μαΐου 2021 και ώρα 06:00 το πρωί έως και Κυριακή 9 Μαΐου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι δεν θα είναι διαθέσιμες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες που παρέχει η ΓΓΠΣΔΔ μέσω των υποδομών της, και πιο συγκεκριμένα:

Περισσότερα Άρθρα...