Πολύ ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ καταγράφηκε την 01:14 σήμερα Τρίτη στον υποθαλάσσιο χώρο ανοικτά της Νισύρου.

Μονοκινητήριο αεροσκάφος έπεσε το πρωί της Δευτέρας στην Χαριά του δήμου Πύργου. Νεκροί είναι ο χειριστής και ο συνεπιβάτης του.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αφού έλαβε υπόψη της τις προτάσεις–αποφάσεις Ομοσπονδιών και Νομαρχιακών Τμημάτων, μετατρέπει τη Στάση Εργασίας της 16ης Ιουνίου σε 24ωρη απεργία την ίδια μέρα, «για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της κυβέρνησης της Ν.Δ. και του κ. Χατζηδάκη».

Σύμφωνα με πληροφορίες, του Dnews αρχές Ιουλίου εξετάζεται ένα νέο κανάλι διανομής self test για τις ομάδες που πάλι θα οριστούν, που πρακτικά σημαίνει ότι αλλάζει το σημείο από όπου θα είναι διαθέσιμα και θα μπορούν οι δικαιούχοι να τα προμηθευτούν.

Μια ιδιαίτερα σημαντική και θετική εξέλιξη έλαβε χώρα σήμερα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια η απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου, που δίνει το «πράσινο φως» για να προχωρήσει το πρόγραμμα ανάπτυξης και παραγωγής του πρώτου drone ελληνικής κατασκευής LOTUS.

Κατά την ενημέρωση για την πανδημία, ο Νίκος Χαρδαλιάς υπενθύμισε ποια μέτρα θα αρθούν, καθώς είχε κάνει σχετικές ανακοινώσεις και την Τετάρτη. Επιπλέον έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για ορισμένες περιοχές της χώρας.

Για την αντιμετώπιση των κορονοπάρτι σε βίλες σε νησιά αλλά και στην ηπειρωτική Ελλάδα δουλεύει η Αστυνομία.

Περισσότερα Άρθρα...