Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κεντρικό κατάστημα του Τ.Τ. στην οδό Πεσματζόγλου πραγματοποίησαν το πρωί τραπεζοϋπάλληλοι ζητώντας να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας τους και τα ασφαλιστικά τους δικαιώματα. Αυτή την ώρα πραγματοποιούν πορεία προς την Τράπεζα της Ελλάδος, ενώ κλειστή είναι η οδός Πανεπιστημίου.

Εν τω μεταξύ, εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στις τράπεζες έχει κηρύξει για σήμερα η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΤΟΕ), εν όψει των οριστικών αποφάσεων για το μέλλον του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Παρ’ όλη την κακοκαιρία και τις ισχυρές βροχές, οι οικοδόμοι βγήκαν στους δρόμους πραγματοποιώντας συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εργασίας στη Σταδίου. Στη συνέχεια, γύρω στα 500 άτομα συνέχισαν προς το Υπουργείο Εργασίας στην Πειραιώς, όπου δημιουργήθηκε ένταση, αφού οι διαμαρτυρόμενοι απέκλεισαν την είσοδο του υπουργείου. Ανοιχτή η οδός Πειραιώς.

Οι οικοδόμοι διαμαρτύρονται για την αύξηση των ορίων ηλικίας στον κλάδο τους και ζητούν να ληφθούν περισσότερα μέτρα για την ανεργία.

Στην ανακοίνωση τους οι οικοδόμοι ζητούν «Δουλειά για όλους, Ταμείο Ανεργίας μέχρι να βρουν δουλειά οι άνεργοι καθώς και οργάνωση συσσιτίων για τους άνεργους από το κράτος, τους δήμους και τις περιφέρειες, και υπογραφή κλαδικής ΣΣΕ με 7ωρο, πενθήμερο, 35ωρο την εβδομάδα».

on air

elvet afisa kata elladas
 
Πρώτα είχαμε τους Γερμανούς, τώρα έχουμε τους Ελβετούς, να εκφράζονται με ιδιαιτέρως προσβλητικά σχόλια για τη χώρα μας.

Ελβετικό κόμμα τύπωσε αφίσα που γράφει «Tricksen Sie wie die Griechen?», δηλαδή «Κάνετε κόλπακια σαν τους Έλληνες;».

Η γυναίκα που απεικονίζεται στην αφίσα να παίζει τον... παπατζή είναι η Ursula Gut, η υπουργός Οικονομικών. Με λίγα λόγια το νόημα της αφίσας είναι… μην γίνετε απατεώνες σαν τους Έλληνες.

Μάλιστα, τα τοπικά μέσα σχολιάζουν την αφίσα αναφέροντας πώς είναι ντροπή για την… υπουργό Οικονομικών να την χαρακτηρίζουν έτσι!

Τί να πει κανείς...

npost

Ντοκουμέντα που σοκάρουν από τα πειράματα του Χίτλερ

 

Σοκ και οργή προκαλούν οι ιστορικές φωτογραφίες, που δείχνουν Γερμανίδες νοσοκόμες, την ώρα που φροντίζουν παιδιά – πειραματόζωα των ναζί κάτω των 5 ετών!

Είναι τα δύστυχα πλάσματα, περισσότερα από 42.000 που χρησιμοποιήθηκαν στο πρόγραμμα ευγονικής των ναζί. Το πρόγραμμα – όνειρο του Χίτλερ, που αποσκοπούσε στην δημιουργία της Αρίας Φυλής.

Η ντροπιαστική αυτή  προσπάθεια ξεκίνησε το 1932.

Τα παιδιά που δεν τους «έκαναν» λόγω ειδικών αναγκών ή κληρονομικών παθήσεων τα σκότωναν, ενώ αυτά που αντιδρούσαν και δεν ήταν κατάλληλα τα έστελναν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Δεν ήταν λίγα τα νεογέννητα που επειδή δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές έπεφταν στα χέρια των «γιατρών», που τα τύφλωναν στην προσπάθεια του να βρει το μυστικό των γαλάζιων ματιών.

Το «μαύρο» κεφάλαιο του 20ου αιώνα συγκλονίζει ακόμα και σήμερα, ενώ οι αποκαλύψεις για… σεξουαλικές σκλάβες, οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν για να «παράξουν» όμορφα παιδιά, σοκάρουν.

Οι βιασμοί τους γίνονταν από τους στρατιώτες του Χίτλερ μέσα σε νοσοκομεία της Ευρώπης!

NAZI3.jpg

NAZI7.jpg

star

vouli

Στο αστυνομικό τμήμα των Νέων Επιβατών Θεσσαλονίκης μετέβησαν το βράδυ της Δευτέρας περίπου 50 πολίτες, προκειμένου να καταθέσουν μήνυση κατά των βουλευτών που ψήφισαν το νομοσχέδιο για τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, που ορίζουν μια σειρά από δημοσιονομικά, μισθολογικά και άλλα θέματα, όλα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της δόσης.

Στην ίδια πράξη προέβησαν νωρίτερα και πολίτες από την Πάτρα. Ειδικότερα, το μεσημέρι ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος και ο Γεράσιμος Φραγκισκάτος, μετέβησαν στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα και ζήτησαν με έγγραφο τους να συλληφθούν όσοι βουλευτές ψηφίσουν το νομοσχέδιο το οποίο, όπως υποστηρίζουν, εκχωρεί την εθνική μας κυριαρχία.

Όπως επισημαίνουν, υπάρχει απόφαση του Αρείου Πάγου που αναφέρει ως πράξη εσχάτης προδοσίας την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας.

 

Μπορεί να είναι τυπογραφικό λάθος αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να ξεπλυθεί η ντροπή και μάλιστα σε μία εποχή που η «γερμανική επέλαση» είναι γεγονός.

Στο φύλλο της Κυβερνήσεως με αρ. 3 της 8ης Ιανουαρίου του 2013 με θέμα Προεδρικό Διάταγμα για τον καθορισμό βαθμίδων επαγγελματικών προσόντων, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας υπογράφει κάτω από την φράση «Βερολίνο 7 Ιανουαρίου 2013»

Και ναι! Μπορεί ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας να βρισκόντουσαν εκείνη την ημέρα στην γερμανική πρωτεύουσα, αυτό όμως δεν επιτρέπεται και μάλιστα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η οποία παρεμπιπτόντως είναι ακόμα… ελληνική!

on air
 

troikanew

Μήνυση κατά των επικεφαλής της Τρόικας στη χώρα μας, των γνωστών Πωλ Τόμσεν, Ματίας Μορς και Κλάους Μαζούχ, κατέθεσε ο Βουλευτής Επικρατείας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ.

Στη μήνυση κατά της «μισητής παρέας» των «χαρτογιακάδων» ο κ. Κουίκ τους κατηγορεί για εγκλήματα κατά της Ελλάδας και της ανθρωπότητας.

Ο κ. Κουίκ, κατέθεσε τη μήνυση ενώπιον του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Αντώνη Ρουπακιώτη με κοινοποίηση στον Εισαγγελέα Αρείου Πάγου, η οποία με βάση τις προβλεπόμενες διαδικασίες θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου.

Η μηνυτήρια αναφορά συντάχθηκε από τον επιστημονικό συνεργάτη του κ. Κουίκ, τον δικηγόρο κ. Ευάγγελο Παπαγεωργίου.

Σε δηλώσεις του έξω από το υπουργείο Δικαιοσύνης ο βουλευτής των ΑΝΕΞΕΛ αποκάλεσε τον Πωλ Τόμσεν και την υπόλοιπη τρόικα «persona non grata».

dimart kata louka papadimou

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε απόψε έξω από το κτίριο του ΙΟΒΕ στο Κεφαλάρι. Εκτός από τους αγανακτισμένους μοτοσικλετιστές, στο σημείο βρέθηκαν και μέλη του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου, που φωνάζουν συνθήματα κατά του Λουκά Παπαδήμου.

Ο πρώην πρωθυπουργός βρίσκεται ήδη στο κτίριο, όπου αυτή την ώρα θα του απονεμηθεί το “Αριστείο ΙΟΒΕ”. Ισχυρή είναι η αστυνομική παρουσία και προς το παρόν η κατάσταση είναι σχετικά ήρεμη.

Στην ανακοίνωσή τους, οι μοτοσικλετιστές αναφέρουν: 

«Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας οργανώνουν την Δευτέρα 14/01/2013 την 53η Μοτοπορεία τους στον νομό Αττικής.

Ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος βραβεύεται από το ΙΟΒΕ (Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών) για τις σημαντικές υπηρεσίες του στην ελληνική οικονομία! Δηλαδή την επιτυχή ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων για το Μνημόνιο 2 που έφεραν τη χώρα ένα βήμα ποιο κοντά σε αυτό που όλοι ζούμε σήμερα!

Όταν το θράσος δεν έχει όρια και όταν η νοημοσύνη του λαού υποτιμάται, τότε μπορεί να γίνει και αυτό!

Όσο τους δίνουμε το δικαίωμα να μας περνάνε για ηλίθιους και πρόβατα τόσο θα συνεχίζουν το έργο τους.

Θα συγκεντρωθούμε στις 18:00 στον σταθμό ηλεκτρικού Αμαρουσίου και θα αναχωρήσουμε στις 18:30.

Είναι απαραίτητο όλοι μας να έχουμε μαζί μας άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας και κράνη (στο κεφάλι όχι στον αγκώνα). Ότι δηλαδή θα έπρεπε να έχουμε σε έναν τυπικό έλεγχο».

καρφι

Περισσότερα Άρθρα...