Με το επιδημιολογικό φορτίο της χώρας μας να έχει αυξηθεί σημαντικά, κατά 28% τις τελευταίες δύο εβδομάδες, συνεχίζεται η κλιμάκωση του τέταρτου κύματος της πανδημίας σύμφωνα με τα νεότερα δεδομένα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ.

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021, τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες και είναι 3.585, εκ των οποίων 16 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο κορονοϊός καλπάζει στη χώρα, και κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, όπου οι μονάδες εντατικής θεραπείας έχουν γεμίσει ασφυκτικά με ανεμβολίαστους.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, του ΕΟΔΥ σήμερα Τρίτη 19 Οκτωβρίου, καταγράφηκαν 3.739 νέα κρούσματα κορονοϊού.

Τα νέα κρούσματα κορονοϊού και τα τελευταία στοιχεία για τους νεκρούς και τους διασωληνωμένους ασθενείς στη χώρα μας, ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.279, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 704.211 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 50.8% άνδρες.

Τα νέα κρούσματα σήμερα Δευτέρα 18 Οκτωβρίου ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ τα οποία ανέρχονται σε 3.164.

Περισσότερα Άρθρα...