Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κοροναϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 6.909 , εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 774.265 (ημερήσια μεταβολή +0.9%), εκ των οποίων 50.7% άνδρες.

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κοροναϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 6.808 , εκ των οποίων 12 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 767.376 (ημερήσια μεταβολή +0.9%), εκ των οποίων 50.8% άνδρες.

Δεν έχουν τέλος τα αρνητικά ρεκόρ της πανδημίας στη χώρα μας, καθώς όπως τα κρούσματα κορωνοϊού που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ αποτελούν νέο αρνητικό ρεκόρ. Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα είχαν ανακοινωθεί 5.449 νέα κρούσματα και 52 θάνατοι, ενώ οι διασωληνώμενοι ανέρχονταν σε 430.

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 5.449 , εκ των οποίων 18 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο ΕΟΔΥ σήμερα Τετάρτη 3 Νοεμβρίου ανακοίνωσε 6.150 νέα κρούσματα κορονοϊού, 49 νέοι θάνατοι και 431 οι διασωληνωμένοι στην Ελλάδα.

Συναγερμός έχει σημάνει στους ειδικούς και την κυβέρνηση μετά από τη χθεσινή εκτόξευση των κρουσμάτων στα 5.449. Η κατάσταση που διαμορφώνεται φέρνει νέα μέτρα προκειμένου να ανακοπεί το νέο κύμα της πανδημίας.

Με τη χώρα να βρίσκεται στη δίνη του τέταρτου πανδημικού κύματος, καταγράφοντας αρνητικά ρεκόρ στους βασικούς επιδημιολογικούς δείκτες ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο και μάλιστα πριν μπει για τα καλά ο χειμώνας, ειδικοί και κυβέρνηση επεξεργάζονται σειρά νέων μέτρων σε μια προσπάθεια ανάσχεσης της διασποράς του κορωνοϊού.

Περισσότερα Άρθρα...