Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 6.801, εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 815.068 (ημερήσια μεταβολή +0.8%), εκ των οποίων 50.7% άνδρες.

Σε όλους μας συμβαίνει κάποιες νύχτες να μην κοιμόμαστε καλά, ή να κοιμόμαστε λιγότερο απ’ ό,τι συνήθως ή απ’ ό,τι συμβουλεύουν οι ειδικοί. 

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα του κοροναϊού καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 8.613, εκ των οποίων 19 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 801.208 (ημερήσια μεταβολή +1.1%), εκ των οποίων 50.7% άνδρες.

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 7.105, εκ των οποίων 5 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Νέο ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα 8 Νοεμβρίου ο ΕΟΔΥ. Συγκεκριμένα τα νέα κρούσματα ανέρχονται συνολικά σε 7.335.

Πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα είναι η εκθετική διασπορά του κορωνοϊού στην επικράτεια τις τελευταίες ημέρες, με τα ημερησία κρούσματα καταρρίπτουν το ένα αρνητικό ρεκόρ πίσω από το άλλο και την πίεση στο σύστημα υγείας να γίνεται όλο και πιο ασφυκτική.

Περισσότερα Άρθρα...