Σε υψηλά επίπεδα παραμένουν οι δείκτες της πανδημίας στη χώρα, με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει το απόγευμα της Τρίτης ακόμη 7.009 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα. Οι διασωληνωμένοι ανέρχονται στους 697, 560 εκ των οποίων είναι ανεμβολίαστοι, ενώ 99 άνθρωποι έχασαν τη μάχη με τον κορονοϊό τις τελευταίες 24 ώρες.

Το επιδημιολογικό φορτίο της πανδημίας σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου

Επελαύνει το τέταρτο κύμα της πανδημίας, με τα νοσοκομεία της χώρας να βρίσκονται σε ασφυκτικό κλοιό λόγω της αύξησης του αριθμού διασωληνωμένων.

Σοκάρει ο αριθμός των θανάτων που ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, ο ΕΟΔΥ. Σύμφωνα με την ενημέρωση, κατά το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα καταγράφονται 104 νέοι θάνατοι ενώ στις ΜΕΘ της χώρας νοσηλεύονται 657 διασωληνωμένοι ασθενείς. Καταγράφονται συνολικά 6.677 νέα κρούσματα.

Ξεπερνούν τα 6.000 τα κρούσματα σήμερα σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ. «Αγγίζουν» τους 100 οι νέοι θάνατοι ασθενών, έπεσαν και πάλι κάτω από τους 700 οι 

Σκληρή «μάχη» δίνεται στα νοσοκομεία, καθώς η μετάλλαξη Δέλτα που είναι κυρίαρχη τους τελευταίους μήνες στην επικράτεια έχει οδηγήσει σε επώδυνη κλιμάκωση όλους τους επιδημιολογικούς δείκτες.

Περισσότερα Άρθρα...