survivor

Το τηλεοπτικό φαινόμενο ονόματι Survivor ολοκληρώθηκε με το ριάλιτι σόου να φέρνει στον ΣΚΑΪ εκτός από υψηλά νούμερα τηλεθέασης και πολλά έσοδα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος», τα συνολικά έσοδα από το Survivor έφτασαν τα 24 εκατ. ευρώ, με το κόστος να αγγίζει τα 18,5 εκατ. ευρώ.

Ενδεικτικό της επιτυχίας του σόου είναι πως το 1 δευτερόλεπτο του διαφημιστικού χρόνου κόστιζε 300 ευρώ, ενώ ο ελάχιστος χρόνος που μπορούσε να διατεθεί ήταν τα 22 δευτερόλεπτα.

Κάθε ώρα υπάρχουν 12 λεπτά διαφημιστικού χρόνου. Αυτά τα χρήματα πήγαιναν στον ΣΚΑΪ. Στην παραγωγή πήγαιναν απευθείας τα χρήματα από χορηγούς και όσους έκαναν τοποθέτηση προϊόντων.

Όσο για τα SMS στις ψηφοφορίες, στον τελικό στάλθηκαν σύμφωνα 560.000 γραπτά μηνύματα. Επίσης, ο μέσος όρος μηνυμάτων για την ψηφοφορία αποχώρησης ήταν 100.000 με 120.000 ανά επεισόδιο. Τη βραδιά του ημιτελικού εστάλησαν 370.000 γραπτά μηνύματα.

Με τη χρέωση για κάθε μήνυμα που έστελναν οι τηλεθεατές στον μεγάλο τελικό του Survivor να είναι 1,24 ευρώ, προκύπτει ότι τα συνολικά έσοδα μόνο από τα SMS (στο τελευταίο επεισόδιο) ήταν σχεδόν 700.000 ευρώ.

nana kaeagianni

Ενα δραματικό συμβάν απασχολεί τις τελευταίες ώρες την ΕΛΑΣ. Νεκρή φέρεται να βρέθηκε το πρωί της Τρίτης, από συγγενή της, σε διαμέρισμα της οδού Θήρας στο κέντρο της Αθήνας η τηλεπαρουσιάστρια Νανά Καραγιάννη που έδινε πολύχρονη μάχη με την ανορεξία.

Την άτυχη γυναίκα βρήκε στο διαμέρισμα της στενός συγγενής της που είχε πολλές ώρες να επικοινωνήσει μαζί της. Ο συγγενής της ακολούθως ενημέρωσε την Αστυνομία που ανέλαβε την διερεύνηση των συνθηκών θανάτου της πρώην παρουσιάστριας.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες το άψυχο σώμα της βρέθηκε στο κρεβάτι και δεν υπήρχαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας. 
 
Όμως όλα αναμένεται να διευκρινιστούν από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης σε λίγες ώρες.
Πάντως η ΕΛΑΣ εντόπισε αναρτήσεις της σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης μέχρι και το πρωί της Δευτέρας.
 
Η Νανά Καραγιάννη είχε νοσηλευθεί λόγω του συνδρόμου της ανορεξίας  αρκετές φορές σε νοσοκομείο - η πιο πρόσφατη πριν από 1,5 μήνα - ενώ σε συνέντευξη της είχε δηλώσει ότι το βάρος της είχε μειωθεί παλαιότερα στα 25 - 26 κιλά.

Η δημοσιογράφος πάλευε με τη νευρική ανορεξία από το 2007. Πέρυσι, στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, είχε μιλήσει ανοιχτά για τον αγώνα που έδινε όλα αυτά τα χρόνια. «Στεναχωριέμαι που υπάρχουν τόσες πολλές κοπέλες που το ζουν αυτό. Δεν θα ήθελα κανένας να το ζει αυτό το πράγμα, με στεναχωρεί πάρα πολύ», είχε πει χαρακτηριστικά, ενώ δε Πριν την τελευταία της αυτή τηλεοπτική εμφάνιση η Νανά Καραγιάννη, είχε νοσηλευθεί στην παθολογική κλινική του «Αγία Όλγα» στη Νέα Ιωνία, με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Η ίδια τότε, είχε αναφέρει στο προφίλ της στο facebook ότι είναι άρρωστη και είχε ζητήσει συγγνώμη για τη διαδικτυακή «εξαφάνισή» της.

«Οτι χειρότερο μα πάλι, πρέπει, να πω πως ασθενώ αυτές τις μέρες ασθενώ και ειμαι σε πλήρη αδυναμία να φανώ συνεπής στο παραμικρό-Φρικτό και οδυνηρό μα και ποιος@γιατρος δεν εχει έρθει απο εδώ??Πως ανοίγω απορώ...ούτε καν να γράψω δεν μπορώ,ευχαριστω για την αγάπη και Χιλια συγνώμη για την απουσία μου γενικώς και ειδικώς...κάνω οτι μπορώ αλλα οτι κρίνει ο Θεός», είχε γράψει με το χαρακτηριστικό της τρόπο».

«Έφτασα στον θάνατο»,είχε πει τότε στο περιοδικό Down Town για τις ημέρες που νοσηλευόταν στην εντατική.

«Δεν μπορείς να φανταστείς πως ήμουν. Οροί στον λαιμό και στα χέρια, καθετήρες κ.α. Όταν ξύπνησα από το κώμα – για πολλές ημέρες – δεν με άφηναν να κοιταχτώ στον καθρέφτη. Ήμουν φρικιό, ήταν δύσκολη η επικοινωνία με τους γύρω μου, είχα τρελούς πόνους και δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεββάτι.

Με τάιζαν και με έκαναν μπάνιο οι δικοί μου, ήμουν εντελώς ανήμπορη. Θυμάμαι όταν άνοιξα πρώτη φορά τα μάτια μου είδα απέναντι μου τη μητέρα και τον αδελφό μου και άρχισα να κλαίω με λυγμούς. ήμουν σίγουρη ότι θα πεθάνω. Γύρισα και είπα στον εαυτό μου: ΄΄Αποκλείεται να τη βγάλεις καθαρή''. Όλη την ώρα κοίταζα τον κόσμο γύρω μου και έκλαιγα. Αισθανόμουν φρικτά και απαίσια. Θα σου πω μόνο ένα πράγμα.

Όλες οι προηγούμενες νοσηλείες μου στα νοσοκομεία ήταν «πικνικ» μπροστά στην Εντατική. Πήγαινα κάθε φορά στο νοσοκομείο και σκεφτόμουν: ''Μου έβαλαν ορό, μου έκαναν και μια ενυδάτωση, τέλεια'' Αυτή τη φορά όμως τρομοκρατήθηκα. Πήγα και ήρθα, πως το λένε αλλιώς».

pagani miss yfilios
Κάθε λόγο για να είναι υπερήφανοι έχουν οι κάτοικοι της Κρήτης, αλλά και όλοι οι Έλληνες, αφού Μις Υφήλιος 2017 αναδείχτηκε η Kωνσταντίνα Παγάνη με καταγωγή από το Ηράκλειο της Κρήτης.

Η 24χρονη καλλονή , συμμετείχε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στα Παγκόσμια Καλλιστεία Ms Transcontinental International και αναδείχτηκε Μις Υφήλιος 2017 στην Ατλάντα.

Μάλιστα, η καλλονή πριν λίγο καιρό πήρε και τον τίτλο Miss Beauty Fore Crete 2017. Ενώ, πριν ασχοληθεί με το modeling, έκανε χρόνια kick boxing.

«Πρώτη θέση η Ελλάδα! Ms transcontinental international Δεν πιστεύω στα μάτια μου είμαι πολύ χαρούμενη σας ευχαριστώ όλους!», έγραψε η ίδια στην προσωπική της σελίδα στο facebook.

Η όμορφη Κωνσταντίνα λίγο πριν τον διαγωνισμό είχε δηλώσει στο flashnews.gr: «δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα συμμετάσχω σε παγκόσμια καλλιστεία ούτε καν σαν ιδέα! Ζω το όνειρο μου και όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα θα έχω ζήσει αυτό που πάντα λαχταρούσα».

eurovisionstage 2017

Τώρα όλοι οι φίλοι της Eurovision περιμένουν το Σάββατο και τον μεγάλο τελικό!

Στον β' ημιτελικό που έγινε χθες, Πέμπτη, προκρίθηκαν οι εξής 10 χώρες: Βουλγαρία, Λευκορωσία, Κροατία, Ουγγαρία, Δανία, Ισραήλ, Ρουμανία, Νορβηγία, Ολλανδία και Αυστρία.

Στη 15η θέση θα εμφανιστεί η Demy και το τραγούδι της «This is Love» στον τελικό της Eurovision που θα γίνει το Σάββατο στην Ουκρανία. Η Κύπρος θα εμφανιστεί 19η.

Τα δύο μεγάλα φαβορί του διαγωνισμού, η Ιταλία και η Πορτογαλία θα εμφανιστούν στην 9η και 11η σειρά αντίστοιχα.

Ανοδική πορεία έχει Πορτογαλία που αυτή τη στιγμή έχει τη δεύτερη μικρότερη απόδοση για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. Συγκεκριμένα, η απόδοσή της είναι 2,70, ενώ η απόδοση της Ιταλίας (και μεγάλου φαβορί του φετινού διαγωνισμού) είναι 2,10. Η απόδοση της Ελλάδας στον μεγάλο τελικό είναι 75,00 και της Κύπρου 150,00.

Αναλυτικά οι 26 χώρες θα κάνουν εμφάνιση στον τελικό με την εξής σειρά:

1. Ισραήλ
2. Πολωνία
3. Λευκορωσία
4. Αυστρία
5. Aρμενία
6. Ολλανδία
7. Mολδαβία
8. Ουγγαρία 
9. Iταλία
10. Δανία
11. Πορτογαλία
12. Aζερμπαϊτζάν
13. Κροατία
14. Αυστραλία
15. Ελλάδα
16. Ισπανία
17. Νορβηγία
18. Ηνωμένο Βασίλειο
19. Κύπρος
20. Ρουμανία
21. Γερμανία
22. Ουκρανία
23. Βέλγιο
24. Σουηδία
25. Bουλγαρία
26. Γαλλία

Eλλάδα και Κύπρος κατάφεραν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τον 62ο διαγωνισμό της Eurovision, περνώντας στον πρώτο ημιτελικό που έγινε την Τρίτη.

Με μία εντυπωσιακή εμφάνιση, η Demy κατάφερε να διηγηθεί τη δική της ιστορία αγάπης στους τηλεθεατές, κέρδισε τις εντυπώσεις και κατάφερε να βάλει την Ελλάδα στον τελικό. 

surviviror paixtes

Η Κλεοπάτρα Πατλάκη παρουσίασε την οριστική τετράδα που πέρασε στον ημιτελικό. Τονίζουμε ότι πρόκειται για διαρροή και όχι επίσημη πληροφόρηση.

«Ξέρουμε ότι τις επόμενες μέρες αποχωρεί και η Ευρυδίκη και είναι επιβεβαιωμένο πλέον, ότι ο Γιάννης Σπαλιάρας έρχεται πέμπτος.

Άρα, η τετράδα που πάει στον ημιτελικό είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος», ανέφερε η δημοσιογράφος.

survivor ellinotourkiko

Η ανακοίνωση της «μάχης» μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων στο Survivor με σκοπό την προώθηση της… Ελληνοτουρκικής φιλίας, παραμονή της επετείου της γενοκτονίας των Ποντίων, προκάλεσε οξύτατες αντιδράσεις.

 Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση της διεξαγωγής της μάχης μεταξύ των ελληνικών και των τούρκικων ομάδων, θα παρουσιαστεί σε δυο εκπομπές σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή, όπου παρουσιαστές θα είναι τόσο ο Σάκης Τανιμανίδης, όσο και ο Τούρκος παραγωγός, Αντζούν Ιλίτζαλι.

Και αυτό γιατί η 19η Μαϊου έχει χαρακτηριστεί από την Βουλή των Ελλήνων ως «Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων στο Μικρασιατικό Πόντο».

Χρήστες του twitter, και όχι μόνο, καταφέρθηκαν εναντίον της απόφασης, αλλά και κατά του Έλληνα παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη, κάποιες φορές με κόσμιο τρόπο, αλλά και μερικές φορές με πιο απρεπές. Να θυμίσουμε ότι ο πατέρας του ο Στέφανος Τανιμανίδης είναι επίτιμος πρόεδρος της Πανελλήνιας ομοσπονδίας ποντιακών σωματείων.

Δείτε τα παρακάτω:

tanimanidis-kraximo 1 tanimanidis-kraximo 2 tanimanidis-kraximo 3 tanimanidis-kraximo 4 tanimanidis-kraximo 5 tanimanidis-kraximo 7 tanimanidis-kraximo 8

 

demi eurovision

Στον τελικό της Eurovision που διεξάγεται το Σάββατο στο Κίεβο προκρίθηκε η Ελλάδα με τη Demy και το τραγούδι «This is love» του συνθέτη Δημήτρη Κοντόπουλου και σε σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού.

Με μία εντυπωσιακή εμφάνιση, η Demy κατάφερε να διηγηθεί τη δική της ιστορία αγάπης στους τηλεθεατές, κέρδισε τις εντυπώσεις και κατάφερε να βάλει την Ελλάδα στον τελικό του 62ου διαγωνισμού της Eurovision.

Έτσι μαζί με την Μολδαβία, το Αζερμπαϊτζάν, τη Σουηδία, την Πορτογαλία, την Πολωνία, την Αρμενία, την Αυστραλία, την Κύπρο, το Βέλγιο, τις χώρες που θα προκριθούν από τον ημιτελικό της Πέμπτης, αλλά και με τις «Big Five» (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο), καθώς και τη διοργανώτρια χώρα (Ουκρανία), η Ελλάδα θα διεκδικήσει την όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στον τελικό του Σαββάτου.

Η βαθμολογία για την πρόκριση στον τελικό προήλθε κατά 50% από τις κριτικές επιτροπές κάθε χώρας που συμμετέχει στον διαγωνισμό και το άλλο 50% από τους τηλεθεατές που ψήφισαν κατά την διάρκεια της βραδιάς.

Kαι η Κύπρος πάει... τελικό

KYPROS eurov

Η Κύπρος κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα και να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Eurovision του Σαββάτου.

Ο Hovig με το «Gravity» ανέβηκε στην σκηνή έχοντας μαζί του δυο άντρες στα φωνητικά. Το σκηνικό στην αρχή ήταν κατάλευκο ενώ τα ρούχα τους μαύρα για να κάνουν αντίθεση.

Φαίνεται ότι οι ρομποτικές κινήσεις του χορευτικού τους εντυπωσίασαν κοινό και κριτική επιτροπή.

 

Περισσότερα Άρθρα...