Στον σύντροφό της Χρήστο και στα μελλοντικά τους σχέδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η πρώτη Ελληνίδα Masterchef Μαργαρίτα Νικολαΐδη μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ. "Δεν έχει γίνει πρόταση γάμου. Ο σύντροφός μου μου έκανε δώρο ένα δαχτυλίδι ως επιβράβευση όλων αυτών που κατάφερα.

Για πρώτη φορά μετά το 2013 η Ελλάδα με τη Στεφανία Λυμπεράκη και το Last Dance κατάφερε να μπει στη δεκάδα, συγκεκριμένα να κατακτήσει τη 10η θέση.

Η ελληνική συμμετοχή με την Στεφανία Λυμπερακάκη, πήρε την Πέμπτη το βράδυ το ειστήριο για τον τελικό της Eurovision 2021, με το «Last Dance», μια δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn και με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Φωκά Ευαγγελινού.

Απεβίωσε σε ηλικία 90 ετών ο εμβληματικός ηθοποιός Σον Κόνερι. Όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του, ο σερ Σον Κόνερι απεβίωσε στον ύπνο του, ενώ ήταν στις Μπαχάμες. Εδώ και αρκετό καιρό δεν αισθανόταν καλά.

Απόψε στις 22:00 θα διεξαχθεί ο τελικός της Eurovision 2021 στο Ρότερνταμ, που θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά, διαδικτυακά και μέσω του ERTFLIX.

Σοβαρά οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει ο γνωστός ηθοποιοός Σπύρος Φωκάς, ο οποίος δεν μπόρεσε να είναι συνεπής στις προβλεπόμενες υποχρεώσεις του.

Περισσότερα Άρθρα...