Όχι, να μην παρασυρθεί κανείς και θεωρήσει ότι αυτός θα είναι από εδώ και πέρα ο Ολυμπιακός. Λάθος. Αν είναι μόνο αυτός τότε προς τι οι μεταγραφές που έγιναν κι αυτές που πρόκειται να γίνουν; Οι ερυθρόλευκοι με την Σλόβαν είχαν ένταση και ρυθμό. Κινητήριος δύναμη για αυτά ήταν ανάμεσα στα άλλα η κατσάδα που έπεσε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σε μία σπουδαία κίνηση θα προχωρήσουν οι παίκτες της Εθνικής ομάδας πόλο των Ανδρών. Μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενημέρωσε πως θα τους πριμοδοτήσει με 200.000 ευρώ.

Tιτάνια νίκη επί της «δύσκολης» Ουγγαρίας πέτυχε η εθνική ομάδα πόλο ανδρών, πετυχαίνοντας έτσι την πρόκριση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Πανηγυρικά εξασφάλισε η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών την πρώτη θέση στον Α΄' όμιλο του Ολυμπιακού τουρνουά του Τόκιο, έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση της στην 8άδα.

Οι ψυχάρες του Θοδωρή Βλάχου κοίταξαν στα μάτια το μεγαθήριο που ακούει στο όνομα Σερβία, αλλά ηττήθηκαν στον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά πόλο με 10-13. 

Στους «4» των Ολυμπιακών Αγώνων βρίσκεται, για δεύτερη φορά στην ιστορία της, η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών, μετά τη μεγάλη νίκη 10-4 επί του Μαυροβουνίου.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας για δεύτερη διαδοχική φορά βρέθηκε στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων αφού  μετά απο υπερπροσπάθεια κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό των κρίκων. 

Περισσότερα Άρθρα...