Σκληρή αντιπαράθεση υπήρξε μεταξύ του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, και του τούρκου πρέσβη στη Νορβηγία, καθώς η Τουρκία επιλέγει να αγνοεί τα χωρικά ύδατα και να απειλεί την Ελλάδα με casus belli.

Σε ισχύ τίθεται από σήμερα, 17 Φεβρουαρίου 2022, η νέα διαδικασία για την κυκλοφορία των ρυμουλκούμενων οχημάτων, η οποία προβλέπει τη χορήγηση ανεξάρτητης άδειας και πινακίδων κυκλοφορίας, με βάση την Υπουργική Απόφαση που υπέγραψε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Μεταφορές, κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος

Συνάντηση με τον πρέσβη των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ, πραγματοποίησε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

Με διαφορά που κυμαίνεται γύρω στις 12 ποσοστιαίες μονάδες (11,6 στην πρόθεση και με 12,4 στην αναγωγή επί των εγκύρων), προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τη νέα πανελλαδική έρευνα της OPINION POLL.

Στη δημοσκόπηση της εταιρείας Marc για τον ΑNT1 η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στις 10,5 μονάδες. Η ακρίβεια είναι εκείνο που ανησυχεί περισσότερο αυτή τη στιγμή τους Έλληνες.

Σοκ προκάλεσε η είδηση της διπλής ανθρωποκτονίας Ελλήνων ομογενών σε χωριό κοντά στη Μαριούπολη της Ουκρανίας.

Την καταβολή της ενίσχυσης στους εργαζομένους που ήταν ενταγμένοι στον Μηχανισμό «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» για το μήνα Ιανουάριο περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- ο προγραμματισμός των καταβολών Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ για την εβδομάδα 14-18 Φεβρουαρίου.

Περισσότερα Άρθρα...