Πέρα από το τι απίθανα πράγματα ακούστηκαν την Τρίτη στη Βουλή από το ΣΥΡΙΖΑ, σε μία συζήτηση που υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να είναι διαδικαστική (με θέμα τις συμφωνίες για τα Ραφάλ και τις φρεγάτες), η στάση του κόμματος ήταν αποκαλυπτική.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τελικά είναι προφανές ότι έχει διαλέξει τον δρόμο της αυτοκαταστροφής, στάση που όταν υιοθετείται από κάποιον, δύσκολα αλλάζει. Για λόγους κατ’ αρχάς ψυχολογικούς.

Το «θα σηκώσουμε τον ήλιο πάνω από την Ελλάδα» με το οποίο έκλεινε τις ομιλίες του ο Ανδρέας Παπανδρέου.

«Πόρτα» του Σάντσεθ σε Τσίπρα, αρνήθηκε να τον συναντήσει! «Εσύ είσαι η πολιτική μου οικογένεια», είπε στη πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛ. Φώφη Γεννηματά

Τι ακριβώς επιδίωκε ο Αλέξης Τσίπρας και τι τελικά κατόρθωσε με την άρνηση του να ψηφίσει το κόμμα του την ελληνογαλλική συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας, εκείνος το ξέρει, αν και δεν μπορεί κανείς να είναι βέβαιος ούτε γι’ αυτό.

Αποκαλυπτικός παραμένει ο Χρήστος Καλογρίτσας που συνεχίζει για δεύτερη εβδομάδα την κατάθεση του στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής.

Το «αυτογκόλ» του ΣΥΡΙΖΑ με την ψήφο των αποδήμων αντιμετωπίζεται από την κυβέρνηση ως η ευκαιρία για να «στριμώξει» το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα κοινοβουλευτικά «σχοινιά».

Περισσότερα Άρθρα...