Με μαζική αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων η ΑΑΔΕ ζητά από τους φορολογούμενους να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία της επικοινωνίας τους όπως τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) και το κινητό και σταθερό τηλέφωνο τους ώστε να ενημερώνονται για την ανάρτηση – κοινοποίηση όλων των πράξεων, εγγράφων και ενημερωτικών μηνυμάτων της Φορολογικής Διοίκησης στον λογαριασμό του φορολογούμενου στην εφαρμογή e-κοινοποιήσεις στο myAADE (πχ δηλώσεις Ε1, πράξεις διορθωτικού ή διοικητικού προσδιορισμού κλπ).

Νέα μόνιμη μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 13% ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα να υποστηρίζει ότι με αυτό τον τρόπο υπερκαλύπτεται η προεκλογική δέσμευση της ΝΔ για συνολική μείωση 30%.

Από την ερχόμενη Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου, οι δηλώσεις φόρου δωρεών και γονικών παροχών υποβάλλονται μέσω του myProperty.

Με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου, θα παραταθεί η προθεσμία για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας του 2022, καθώς και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία, έως τις 28 Φεβρουαρίου 2022.

Παράταση αναμένεται να δοθεί για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας 2022. Ειδικότερα, όπως μετέδωσε το Open και ο Γιάννης Σαραντάκος η κυβέρνηση προσανατολίζεται να δώσει επίσημα παράταση στην προθεσμία πληρωμής κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. 

Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα myCAR, της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, "ανέβηκαν" το πρωί του Σαββάτου τα τέλη κυκλοφορίας για το 2022.

Περισσότερα Άρθρα...