tsipras zaef

Ένα σχέδιο με έντεκα σημεία, που, όπως υποστηρίζει, είναι όλο το πλαίσιο και τα βήματα της συμφωνίας που συζητούν και προτίθενται να καταλήξουν οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας και των Σκοπίων,

Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ, δημοσιοποίησε την Τρίτη (29/05) ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και σήμερα βουλευτής του VMRO-DPMNE, Αντόνιο Μιλόσοσκι.
Είναι το συμβιβαστικό σχέδιο - πλαίσιο, όπως αναφέρει, στο οποίο κατέληξαν οι υπουργοί Εξωτερικών Νίκολα Ντιμιτρόφ και Νίκος Κοτζιάς για την αλλαγή στο όνομα και στο Σύνταγμα των Σκοπίων.

Η πρώτη κίνηση θα είναι οι πρωθυπουργοί των δύο χωρών να υπογράψουν σύντομα μία συμφωνία στις Πρέσπες και να αρχίσουν στη συνέχεια οι προβλεπόμενες διαδικασίες στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ.α

Τα έντεκα σημεία:

1. Καθορισμός του νέου ονόματος με συνομιλίες απευθείας μεταξύ Ζόραν Ζάεφ και Αλέξη Τσίπρα

2. Υπογραφή της συμφωνίας αλλαγής του ονόματος στις Πρέσπες στις αρχές Ιουνίου

3. Το θέμα του ονόματος συζητείται στο Κοινοβούλιο των Σκοπίων, όπου πρέπει να ψηφιστεί από 61 βουλευτές

4. Η Ελλάδα στέλνει επιστολή στο ΝΑΤΟ με την οποία θα εγκρίνει μια υπό όρους αποδοχή (ένταξη μόνο έπειτα από συνταγματικές αλλαγές)

5. Η Ελλάδα στέλνει στην ΕΕ επιστολή υποστήριξης της έναρξης των συνομιλιών για τα Σκόπια, υπό τον όρο να ολοκληρωθούν εντός 12 μηνών οι συνταγματικές αλλαγές

6. Στις 28 Ιουνίου ο Ζάεφ θα προσκληθεί στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, για να λάβουν τα Σκόπια επίσημη ημερομηνία έναρξης των ενταξιακών διαπραγματεύσεων

7. Στις 11-12 Ιουλίου τα Σκόπια θα αποδεχθούν την επισημη πρόσκληση του ΝΑΤΟ

8. Τον Οκτώβριο θα γίνει δημοψήφισμα για το όνομα, με τον Ζάεφ να ζητά η πλειονότητα των πολιτών να αποδεχθεί το πλαίσιο ώστε να αλλάξει το όνομα

9. Με την αναμενόμενη ισχυρή υποστήριξη από το SDSM του Ζάεφ, από τα αλβανικά κόμματα και τους Αλβανούς ψηφοφόρους θα ζητηθεί και η στήριξη από την αντιπολίτευση στη Βουλήμ ώστε με πλειονότητα τωβ 2/3 να αλλάξει το Σύνταγμα

10. Η συμφωνία για την αλλαγή του ονόματος θα κατατεθεί για να ψηφιστεί στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Μετά την έγκριση αυτή η διαδικασία επικύρωσης θα ξεκινήσει και στα άλλα κράτη - μέλη του ΝΑΤΟ

11. Τέλος, ο ΟΗΕ, η ΕΕ και το ΝΑΤΟ θα αναγνωρίσουν το νέο όνομα

communenews

mariza kox

Πάει κι αυτή η ...«Εξω-βύζιον»! Κατάντησε ένα σαχλό πανηγύρι και δεν θυμίζει τον... παλιό, μεστό διαγωνισμό.

Γι αυτό, ας θυμηθούμε τι έγινε το 1976, τότε που η χώρα μας μετείχε για δεύτερη φορά και που η ΕΡΤ ήταν προπύργιο ποιότητας.

Η ανάθεση για την συμμετοχή έγινε ξαφνικά από τον Μάνο Χατζιδάκι, που ήταν τότε αφεντικό στην ΕΡΤ.

Όλα συνέβησαν μέσα σε ένα βράδυ, όταν ο Μάνος τηλεφώνησε στην Μαρίζα Κωχ και της είπε: «Πάρε ένα λαούτο και φύγε για τη Χάγη!» Ο Μάνος ήθελε το τραγούδι μέσα σε μια νύχτα, για να προλάβουν να κατοχυρώσουν την συμμετοχή της Ελλάδας στο διαγωνισμό.

Μαζί με τον Μάικ Ροζάκη, έγραψαν μέσα από το τηλέφωνο το τραγούδι «Παναγιά μου – Παναγιά μου» ένα μοιρολόι-καταγγελία για την τουρκική εισβολή και κατοχή στην Κύπρο. Όταν το περιεχόμενο του τραγουδιού έγινε γνωστό, οι Τούρκοι που ζούσαν μόνιμα στην Ολλανδία, έκαναν εκεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας!

Στις 3 Απριλίου 1976, η Μαρίζα ,αγέρωχη και μαυροντυμένη, βγήκε στη σκηνή, ενώ την συμβούλευαν να μην το τολμήσει, αφού διέτρεχε άμεσο κίνδυνο η ζωή της.

Οι διοργανωτές, την πληροφόρησαν λίγα δευτερόλεπτα πριν εμφανιστεί, ότι κάπου υπήρχε ελεύθερος σκοπευτής με εντολή αν χρειαστεί να την πυροβολήσει.

Εκείνη, αγνοώντας τις απειλές πάτησε δυνατά στο σανίδι και ερμήνευσε το μοιρολόι που εξιστορούσε τις θηριωδίες των Τούρκων στην Κύπρο.
Η τουρκική τηλεόραση δεν μετέδωσε την ελληνική συμμετοχή και εκείνη την ώρα μετέδωσε πρόγραμμα με τον χορό της κοιλιάς!

Η Ελλάδα πήρε την 13η θέση το διαγωνισμό, συγκεντρώνοντας μόλις 20 βαθμούς, οι οκτώ εκ των οποίων ήταν από τη Γαλλία. Πέντε έδωσε Ιταλία, τέσσερις η Ισλανδία, δύο το Βέλγιο κι έναν η Πορτογαλία.

Η θέση, όμως, ήταν το τελευταίο που απασχολούσε τους συμμετέχοντες στην ελληνική αποστολή.

Κατά την επιστροφή τους στην πατρίδα, ο Μάνος Χατζιδάκις με επιστολή στον Τύπο ξεκαθάρισε:

«Διάβασα πολλές επικρίσεις εναντίον της Ραδιοφωνίας, για το ότι δεν εναρμονίστηκε με το επίπεδο της Eurovision και για το ότι δεν έγινε “δημοκρατικότερα” η επιλογή, ώστε “να πετύχουμε”. Πουθενά δε διάβασα τη μόνη, τη μία και τη σωστή άποψη. Ότι δε διαθέτουμε ηλίθιο τραγούδι και είμαστε μια χώρα που έχει τεράστια και αξιόλογη μουσική παράδοση. 

Λάβαμε μέρος, διότι έπρεπε να δηλώσουμε παρουσία. Διαλέξαμε ένα τραγούδι 
που μας ταιριάζει και δε μας έκαμε εκ των υστέρων να ντραπούμε. Αν πετυχαίναμε, ίσως να ντρεπόμουν, μια κι εγώ προσωπικά σαν υπεύθυνος, πρώτη φορά συνειδητοποίησα το επίπεδο του θορυβώδους αυτού διαγωνισμού».

Καταλάβατε τι σημαίνει γνώση και επίγνωση;

Από το facebook του Δημήτρη Καπράνου

harddog-sport.blogspot.gr

simees ell tourk synora
 
Την αμφισβήτηση της εθνικής κυριαρχίας θεωρούν οι Έλληνες πολίτες ως το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα μας με την Τουρκία, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της Public Issue, που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα, το 74% των ερωτηθέντων απάντησε ότι η αμφισβήτηση της εθνικής κυριαρχίας είναι το σημαντικότερο πρόβλημα, ενώ το 16% εκτιμά ότι το σημαντικότερο πρόβλημα είναι η επιθετικότητα και η αδιαλλαξία της Τουρκίας.

Σύμφωνα με την Public Issue, η φετινή έρευνα για τη στάση της ελληνικής κοινής γνώμης απέναντι στα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθότι διεξάγεται σε μια πρωτοφανή συγκυρία μειζόνων γεωπολιτικών ανακατατάξεων στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, της Μέσης Ανατολής και των Βαλκανίων.

Η έρευνα της Public Issue «Η Ελλάδα και ο Κόσμος 2018» περιλαμβάνει τέσσερα βασικά μέρη:

Το πρώτο μέρος διερευνά τις κοινωνικές αντιλήψεις για την ισχύ και την άμυνα της χώρας, τις στάσεις απέναντι τις ένοπλες δυνάμεις και τη στρατιωτική θητεία, την κοινωνική υποστήριξη για την ένταξη της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ, καθώς και τις κοινωνικές αντιλήψεις για τις συμμαχίες με τρίτες χώρες.

Το δεύτερο μέρος αναφέρεται, εξαντλητικά, στις αντιλήψεις που διαμορφώνονται σήμερα στην ελληνική κοινή γνώμη, μέσα στις συνθήκες της κλιμακούμενης κρίσης που εμφανίζεται στις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Αξιολογείται η ασκούμενη εξωτερική πολιτική και διερευνώνται τα ζητήματα της ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ο τρόπος επίλυσης των ε/τ διαφορών και η πιθανότητα ε/τ σύγκρουσης.

Το τρίτο μέρος εστιάζεται στις σχέσεις της Ελλάδας με την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας και το ζήτημα του ονόματός της. Καταγράφει δε τις σημαντικές μεταβολές που έχουν επισυμβεί στις κοινωνικές αντιλήψεις, αναφορικά με το όνομα, σε σύγκριση με προηγούμενες αντίστοιχες έρευνες της δεκαετίας του 2000.

Τέλος, το τέταρτο μέρος επικεντρώνεται στο κοινωνικό ενδιαφέρον για το Κυπριακό και τις σχέσεις Ελλάδας-Κύπρου σήμερα.

Τα αποτελέσματα

Το 81% των ερωτηθέντων πιστεύει πως σε σχέση με την περσινή χρονιά οι σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας έχουν χειροτερεύσει και το 74% εκτιμά ότι το σημαντικότερο πρόβλημα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι η αμφισβήτηση της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας.

Στην ερώτηση πώς χειρίζεται η κυβέρνηση τις σχέσεις της χώρας με την Τουρκία, το 54% απάντησε μάλλον λάθος, ενώ το 37% απάντησε μάλλον σωστά. Επίσης το 56 % θεωρεί μάλλον λάθος την κριτική που κάνει η αντιπολίτευση στην κυβέρνηση και μάλλον σωστή ένα 32%.

Το 70% πιστεύει ότι η Ελλάδα πρέπει να κάνει συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με την Τουρκία. Το 44% των ερωτηθέντων θεωρεί πιθανό το ενδεχόμενο ενός πολέμου με την Τουρκία στα επόμενα χρόνια και ένα 52% απίθανο. Μάλιστα, το 42% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι ο πόλεμος θα λήξει με νίκη της Ελλάδας.
 
Η συντριπτική πλειοψηφία, το 65% απάντησε πώς ένα θερμό επεισόδιο θα γίνει στο Αιγαίο, ενώ στη Θράκη απαντά το 7% και στην Κύπρο το 17%.

Το 42% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η θέση της χώρας είναι πιο αδύνατη σε σχέση με πέρυσι και το 40% απαντά πως είναι ίδια. Επίσης το μεγαλύτερο ποσοστό, το 87% απαντά ότι τα μεγαλύτερα προβλήματα με γειτονική χώρα, η Ελλάδα τα αντιμετωπίζει με την Τουρκία.

Το 79% απαντά ότι η Τουρκία συνιστά απειλή για την Ελλάδα, το 17% απαντά πως καμία χώρα δεν συνιστά απειλή για την Ελλάδα και το 13% θεωρεί ως απειλή την Αλβανία..
 
nonews-news.

agnostos stra syndikal

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει στο διαδίκτυο μια φωτογραφία από τη πορεία των συνδικαλιστών της ΔΕΗ στο Σύνταγμα.

Η φωτογραφία απεικονίζει έναν συμμετέχοντα στην πορεία να παίζει με το κομπολογάκι στα χέρια του και να πατάει επάνω στο κενοτάφιο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Τα σχόλια των εξαγριωμένων χρηστών είναι πολλά τα ηπιότερα από αυτά μιλούν για «μια χώρα που έφαγε τόσα μνημόνια στο κεφάλι εδώ και 8 χρόνια και μυαλό δεν έβαλε», ενώ άλλα μιλούν για «εποχές ΠΑΣΟΚ στα καλύτερα του.»

Ένας άλλος χρήστης γράφει: «Κομπολόϊ στο χέρι και το πόδι σηκωμένο να πατάει με αγένεια πάνω στο... μνημείο-σύμβολο του Άγνωστου Στρατιώτη!

Βρίσκω την αποτρόπαιη σκηνή απολύτως ενδεικτική μιάς μηδενιστικής και αλήτικης νοοτροπίας που κερδίζει έδαφος τα τελευταία χρόνια. Ένας ΑΛΗΤΗΣ, ένα κοινωνικό κατακάθι, ένας "ξέρεις-ποιός-είμαι-γω-ρε;" να δείχνει με αυτό τον τρόπο την περιφρόνηση του για ότι συμβολίζει αυτό το Μνημείο.

Αν κάποιος (όχι το ίδιο υποκείμενο. Δεν θα τολμούσε!!!!) έκανε κάτι παρόμοιο π.χ. στην Ιταλία, στη Γαλλία, στις ΗΠΑ ή στη Βρετανία θα συλλαμβανόταν αμέσως και θα έφτυνε το γάλα αυτής που τον γέννησε και τον έκανε τόσο μηδενικό»

ypovrixio germaniko

«H εταιρεία ThyssenKrupp Marine Systems (TKMS) θα παραδώσει έξι καταδιωκτικά υποβρύχια στην Άγκυρα τα οποία κατασκευάστηκαν από κοινού με μια τουρκική εταιρεία», σύμφωνα με είδηση την οποία μετέδωσε το Δελτίο Ειδήσεων (Tagesschau) του πρώτου δημόσιου γερμανικού ραδιοτηλεοπτικού δικτύου ARD. (Το 2009 η γερμανική κυβέρνηση είχε δώσει τη συγκατάθεσή της για την παραγωγή υποβρυχίων για το τουρκικό ναυτικό).

Αυτό προκύπτει από τη γραπτή απάντηση της γερμανικής κυβέρνησης σε σχετική επερώτηση του κόμματος της γερμανικής Αριστεράς (Die Linke), η οποία βρίσκεται στη διάθεση του ΑRD (Tagesschau). 

Σύμφωνα με αυτή, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση είχε εκδώσει άδεια κατασκευής για τα υποβρύχια της κλάσης 214. 

Το 2011 η Γερμανία ανέλαβε επίσης εξαγωγικές εγγυήσεις συνολικού ύψους σχεδόν 2,5 δισεκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Δελτίου Ειδήσεων (Tagesschau) του ARD, η κατασκευή τους είχε ξεκινήσει αντίστοιχα το 2015, το 2016 και το 2017, δηλαδή συνεχίστηκε και μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία η οποία είχε ως επακόλουθο μαζικές συλλήψεις.

«Τα εξαγόμενα από τη Γερμανία πολεμικά όπλα, τα οποία συναρμολογούνται στην Τουρκία υπό τη μορφή καταδιωκτικών υποβρυχίων, είναι απολύτως ενδεδειγμένα για την τουρκική επιθετική πολιτική στη Μεσόγειο», δήλωσε η Σεβίμ Ντάγκντελεν, αναπληρώτρια κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του κόμματος Die Linke. Επιπλέον, συνδέεται με μια "σημαντική μεταφορά τεχνολογίας στην Τουρκία".

Οι εξαγωγές όπλων προς την Τουρκία είναι εξαιρετικά αμφιλεγόμενες στη Γερμανία. Πριν από λίγες εβδομάδες η ομοσπονδιακή κυβέρνηση είχε σταματήσει την πώληση τανκς.

Μόλις πριν από μερικούς μήνες έγινε γνωστό ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας είχε εγκρίνει σημαντικές εξαγωγές όπλων προς την Τουρκία ήδη στις αρχές του έτους. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Spiegel», όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, το Βερολίνο είχε εγκρίνει μεταξύ της 31ης Ιουλίου του περασμένου έτους και της 15ης Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, εξαγωγές στρατιωτικού εξοπλισμού συνολικής αξίας περίπου 14 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι εξαγωγές όπλων προς την Τουρκία προκάλεσαν έντονες συζητήσεις μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών με τανκς Leopard γερμανικής παραγωγής κατά την επίθεση εναντίον κουρδικών στρατιωτικών ομάδων στη Συρία. Στη συνέχεια, ο τότε υπουργός Εξωτερικών Ζίγκμαρ Γκάμπριελ απέσυρε την προσφορά του για αναβάθμιση των τουρκικών τανκς τύπου Leopard. Ήδη το περασμένο καλοκαίρι είχε υποσχεθεί μια περιοριστική πολιτική εξαγωγών όπλων.

nonews-news

taverna trapezi 

Αν συνηθίζετε να τρώτε σε ταβέρνες δείτε ποια πράγματα δεν πρέπει να τρώτε σε αυτές σύμφωνα με πρώην υπαλλήλους εστιατορίων.

Κιμά: Οι περισσότεροι το γνωρίζετε ήδη πως ο κιμάς είναι επικίνδυνη τροφή εκτός σπιτιού γιατί μπορεί να είναι αλλοιωμένος. Μάλιστα πολλοί κρεοπώληδες αναφέρουν πως πρέπει να προσέχετε από πού παίρνετε τον κιμά σας ακόμα και όταν μαγειρεύετε στο σπίτι. Ο βοδινός κιμάς κατέχει τη δεύτερη θέση στην κατηγορία με τα πιο επικίνδυνα κρέατα, με το βακτήριο E.Coli να οδηγεί σε πολλές γαστρεντερολογικές ασθένειες.

Έξτρα tip: Αν συνηθίζετε να τρώτε στις διακοπές σε εστιατόρια fast food και όχι σε ταβέρνες, σας έχουμε μια επιπλέον πληροφορία που ίσως δεν ξέρετε. Οι γραμμές που έχουν πάνω τους τα μπιφτέκια και μοιάζουν σαν να μαγειρεύτηκαν σε σχάρα είναι ψεύτικες και σχεδιάζονται τεχνητά στα εργοστάσια.

Περίεργα πιάτα: Πρώην υπάλληλοι εστιατορίων τονίζουν πως δεν πρέπει να παραγγέλνετε σε ταβέρνες παράξενα πιάτα που δεν έχουν μεγάλη κατανάλωση στο συγκεκριμένο εστιατόριο. Φροντίστε να μάθετε σε κάθε ταβέρνα που πάτε (ρωτώντας ντόπιους) ποιο είναι το φαγητό για το οποίο φημίζεται το κάθε μαγαζί και ζητήστε αυτό. Επειδή αυτά τα πιάτα έχουν μεγάλη ζήτηση είναι πάντα φρέσκα.

Σος στις σαλάτες: Μερικές φορές οι σος είναι έτοιμες στο ψυγείο και τοποθετούνται στη σαλάτα όταν τους ζητηθεί από κάποιον πελάτη. Ζητήστε τη σαλάτα σας σκέτη και ζητήστε επιπλέον ελαιόλαδο, μαγιονέζα ή ό,τι άλλο θέλετε να προσθέσετε ώστε να έχετε καλύτερο έλεγχο του τι βάζετε στο πιάτο σας αλλά και τις θερμίδες που θα καταναλώσετε. Πρώην υπάλληλοι αναφέρουν πως σε αρκετές ταβέρνες τοποθετούνται επιπλέον ποσότητες από σος για να γίνονται τα πιάτα πιο νόστιμα. Αυτό όμως σημαίνει επίσης περισσότερες θερμίδες χωρίς λόγο!

Μαγειρευτά: Τα φαγητά της ώρας είναι πάντα πιο «σίγουρα» συγκριτικά με τα μαγειρευτά. Μπορεί τα μαγειρευτά σε πολλές περιπτώσεις να είναι πιο υγιεινά αλλά λόγω χαμηλής ζήτησης πολλές φορές δεν είναι φρέσκα. Προτιμήστε τα μαγειρευτά πιάτα, λοιπόν, μόνο σε ταβέρνες που φημίζονται για τα μαγειρευτά τους.

Κοτόπουλο: Αποτελεί ένα από τα πιο επικίνδυνα κρέατα στον κόσμο. Υπάλληλοι εστιατορίων αναφέρουν πως μπορείτε να φάτε κοτόπουλο εκτός σπιτιού μόνο αν γνωρίζετε πως η ταβέρνα που τρώτε τηρεί όλες τις παραμέτρους καθαριότητας και υγιεινής κατά τη διάρκεια μαγειρέματος του φαγητού σας. Και παρόλο που πολλοί αναφέρουν πως το κοτόπουλο θέλει πολύ καλό πλύσιμο, αν ψηθεί καλά τότε όλα τα μικρόβια σκοτώνονται. Ψήνεται όμως καλά; Επίσης υπάλληλοι εστιατορίων αναφέρουν πως πολλές φορές χρησιμοποιούν στις ταβέρνες και στα εστιατόρια πιρούνια, μαχαίρια και άλλα σκεύη τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί στο κόψιμο και στο μαγείρεμα του κοτόπουλο (και άρα έχουν υπολείμματα και μικρόβια πάνω τους) για να μαγειρέψουν κάποιο άλλο τρόφιμο (που μπορεί να σερβίρεται ωμό, όπως είναι οι σαλάτες).

Κατεψυγμένα: Γιατί να φάτε κατεψυγμένα τρόφιμα αν μπορείτε να απολαύσετε φρέσκα. Πρώην υπάλληλοι αναφέρουν πως αν ένας πελάτης ζητήσει απλά τηγανητά καλαμαράκια, τότε το πιο πιθανόν είναι να του σερβίρουν κατεψυγμένα. Αν όμως ζητήσει ο πελάτης φρέσκα πιάτα και το τονίσει, τότε είναι πιο πιθανό να του σερβίρουν όντως φρέσκα.

Tip: Αν εκτός από φρέσκα πιάτα σας ενδιαφέρει και η θερμιδική τους αξία δείτε πόση διαφορά υπάρχει στον τρόπο που μαγειρεύεται ένα χταπόδι.

Xταπόδι ψητό: 95 Kcal
Xταπόδι κρασάτο: 288 Kcal
Xταπόδι ξιδάτο: 252 Kcal
Xταπόδι κοκκινιστό με πιλάφι: 420 Kcal

Μαχαιροπίρουνα: Όσο καθαρά και αν φαίνονται τα μαχαιροπίρουνα και τα ποτήρια καλό θα ήταν να τα σκουπίζετε και εσείς επιπλέον με μια καθαρή πετσέτα και λίγο νερό. Πρώην υπάλληλοι εστιατορίων αναφέρουν πως σε κάποια μαγαζιά χρησιμοποιούν βρόμικες πετσέτες για να τα γυαλίζουν κάτι που κρύβει πολλούς κινδύνους για μικρόβια και βακτήρια.

Tip: Για να είστε σίγουροι ζητήστε να σας φέρουν λίγο ξίδι (οι περισσότεροι σερβιτόροι φέρνουν ξίδι και από μόνοι τους για τη σαλάτα) και με μια χαρτοπετσέτα και λίγο ξίδι καθαρίστε τα μαχαιροπίρουνά σας. Όλα τα μικρόβια θα σκοτωθούν.

spirossoulis

Πρέπει να ειπωθεί η αλήθεια αυτή την φορά και να μην θαφτεί τίποτα. Να μην ξαναζήσουμε την υπόθεση στα ΙΜΙΑ. Καλώ όλους του αξιωματικοϋς που γνωρίζουν με κάποιο τρόπο στο όνομα της Ελλάδας να μιλήσουν και να μην αφήσουν κανένα πολιτικό απο οποιονδήποτε χώρο να το καπελώσει. Εδώ δεν χωράει καμία πολιτική από κανέναν.

Αν το αεροσκάφος χτυπήθηκε είτε από υποβρύχιο είτε έπαθε "Vertigo" από χτύπημα μαγνητικό πρέπει να γίνει γνωστό. Ο Έλληνας έχει μάθει να είναι έτοιμος. Ο Πιλότος ήταν εμπειρότατος με διακρίσεις και πολλές ώρες πτήσεων σε δύσκολες συνθήκες. ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ

 
 
Μου αρέσει!
 
Μου αρέσει!
 
Τέλειο!
 
Χαχα
 
Ουάου!
 
Λυπάμαι...
 
Έλεος!
 
Σχολιάστε
Σχόλια
Athina Koutsoukou
Athina Koutsoukou Πιστεύεις εσύ ότι θα βγουν να μιλήσουν; Ξέρεις πολύ καλά από το έπεσε...... Πολύ καλά....
1
Διαχείριση
 
Konstantinos Tzempelikos
Konstantinos Tzempelikos Σαφώς το ξέρω και σαφώς καταλαβαίνω. Αν βγουν να κατηγορήσουν τον πιλότο πρέπει να κατέβουμε όλοι στους δρόμους και να μην ξαναψηφίσουμε κανέναν από τους 300 εκεί μέσα
3
Διαχείριση
 
Konstantinos Tzempelikos
Konstantinos Tzempelikos Αν η ζωή ενός Πιλότου αξίζει όσο ένα drone ......τότε να σηκωθούμε και να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.
Διαχείριση
 
Athina Koutsoukou
Athina Koutsoukou Κρεμασμα θέλουν όλοι τους κάποια στιγμή θα ξυπνήσουμε ολοι
1
Διαχείριση
 
Athina Koutsoukou
Athina Koutsoukou Προς το παρών το βουλώνουμε
1
Διαχείριση
 
Athina Koutsoukou
Athina Koutsoukou Και να μας πουν τι απάντηση πήρε ο γιος του Χριστόδουλου Καραθανάση για τον πατέρα του που έπεσε στα Ίμια αλλά η στολή του ήταν κατατρυπημενη από σφαίρες
1
Διαχείριση
 
Athina Koutsoukou
Athina Koutsoukou Ας απαντήσουν και για αυτό
1
Διαχείριση
 
Konstantinos Tzempelikos
Konstantinos Tzempelikos Την στολή του Καραθανάση την " ράψανε" μαζί με πολλά άλλα στόματα. Με κατ' εντολή Υπουργού πρώην αξιωματικου Της Αεροπορίας σηκώσανε ακατάλληλο ελικόπτερο να κάνει έρευνα με ορατότης " 0". Και μάλιστα ο Άχρηστος πήρε και τα συγχαρητήρια από τον τότε Πρωθυπουργό για την επιλογή του
1
Διαχείριση
 
Giorgos Tzortzinis
Απαντήστε...
 
 
 
Thanasis Makris
Thanasis Makris Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ,ΚΑΙ ΤΟ ΥΠ.ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ΄¨΄¨
1
Διαχείριση
 
Athina Koutsoukou
Athina Koutsoukou Αντιπαραγωγικοι μωρέ και αργοσχολοι....απλά έφυγε το πρωί απο τα παιδιά του και δε θα ξαναγυρίσει. Θα το ρίξουν και επάνω του....και δε θα έχει κανένα δικαίωμα κανένα παιδί να μπει με παραπάνω μορια πουθενά plus η χείρα δε θα πάρει αποζημίωση και θα πάρει συνταξουλα 450 ευρώ αν δε δουλεύει. Αν δουλειυει τίποτα....αυτή είναι η αριστερά ....
3
Διαχείριση
 
Αλέξανδρος Δεναξάς
Αλέξανδρος Δεναξάς Θείε κάνε το απόρρητο Δημόσιο να το κάνω κοινοποίηση.
1
Διαχείριση
 
Konstantinos Tzempelikos
Konstantinos Tzempelikos Παλικαρά μου το μόνο απόρρητο που έχω να σου πω είναι πως την νύχτα με τα ΙΜΙΑ ζήσαμε όλοι οι τότε στρατεύσιμοι το μεγαλύτερο άδειασμα της ζωής μας. Όλο το σώμα ήταν σε ετοιμότητα και μας βάλανε στο " αναπηρικό" χωρίς καμία αναπηρία
1
Διαχείριση
 
Giorgos Tzortzinis
Απαντήστε...
 
 
 
ΤΣΟΥΚΑΝΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΣΟΥΚΑΝΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Δυστυχώς Κώστα ΔΕΝ πρόκειται να μάθουμε ποτέ την πραγματική αλήθεια. ΟΛΟΙ οι άχρηστοι πολιτικοί μας φοβούνται να βγουν και να πουν την αλήθεια. Ο δε Καμμένος δεν είχε το θάρρος να βγει και να κάνει προσωπικά μία ανακοίνωση αλλά προτίμησε να ενημερώσει μέσω tweeter. Ντροπή και αίσχος, Κρίμα στο παλικάρι που χάθηκε τόσο άδοξα.
2
Διαχείριση
 
Konstantinos Tzempelikos
Konstantinos Tzempelikos Για να είσαι πολιτικός πρέπει να μάθεις να είσαι έτοιμος να πουλήσεις ακόμα και την ίδια σου την οικογένεια. Οπότε ο πιλότος και η οικογένεια του είναι " παράπλευρες απώλειες" . Παράπλευρη απώλεια ενός ανθρώπου που παίρνει 1150€ τον μήνα για να παίζει ...Δείτε περισσότερα
1
Διαχείριση
 
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
 · Απάντηση · 13 ώρες
Ο χρήστης Konstantinos Tzempelikos απάντησε · 2 απαντήσεις
Konstantinos Tzempelikos
Konstantinos Tzempelikos Ο άνθρωπος που είδε στην οθόνη του τελευταία φορά την μικρή " κουκίδα " στο ραντάρ της Σκοτινας να παραιτηθεί και να βγει στα κανάλια να μιλήσει αν φοβάται το απόρρητο
2
Διαχείριση
 
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
 · Απάντηση · 13 ώρες · Τροποποιήθηκε
Konstantinos Tzempelikos
Konstantinos Tzempelikos Να το κάνει προς τιμή ενός πιλότου που κάνει τον Χωροφύλακα καθημερινά σε μια κατάσταση αστεία όταν οι Άραβες δεν αφήνουν να αναπνεύσει πιλότος Ισραηλίτης εντός εναέριας κυριαρχίας

 
 
 
 
 
 
John Vardakis
John Vardakis ATHANATOS !!! 
Min akousete dikeologies apo diaforous anthellines prodotes ke tsodokanala oti epese apo mihaniki vlavi ean itan etsi o pilotos tha hrisimopiouse to alexiptoto 
AKOUTE PRODOTES TIS ELLADOS !!!!!TO AEROPLANO EHTYPITHIKE !!!!!
4
Διαχείριση
 
Dimitris Diasakos
Dimitris Diasakos Christos Pavlakos αυτό όπως φαίνεται τα τελευταία 3, 4 δευτερόλεπτα πέφτει ανεξέλεγκτο ! Πώς έγινε αυτό έτσι ξαφνικά ψάχνουμε! Τα ανθελληνικα ΜΜΕ έλεγαν ότι ο πιλότος λόγω της σκόνης μπέρδεψε ουρανό και θάλασσα! Πάλι τα ίδια ,τα βρωμοσκυλα όπως με τα Ίμια! Έλεος
3
Διαχείριση
 
Dimitris Diasakos
Dimitris Diasakos Christos Pavlakos μα άμα μπερδευε ο πιλότος ουρανό με θαλασσα,το αεροπλάνο θα βουταγε κανονικά όπως σε πτήση ! Στο βίντεο πέφτει ανεξέλεγκτο με περιστροφές και εντελώς κάθετα, τέτοιοι ΞΕΦΤΙΛΕΣ είναι στά εβραιοδουλα ΜΜΕ!

Περισσότερα Άρθρα...