Τα ΚΑΠΗ στα.... μπουζούκια και οι δήμαρχοι στο "ραδιοφωνικό" .... αεροδρόμιο!

ΝΟΤΙΟΙ ΔΗΜΟΙ
Tools

3 dimarx loyloydi ellin 

Άλλοι μοιράζουν τρόφιμα και ρούχα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Άλλοι, από την πλευρά τους, θεωρούν οτι αυτό που λείπει από τους αδύναμους και τα άτομα τρίτης ηλικίας είναι η διασκέδαση σε...... νυχτερινά κέντρα και όχι μόνο...

Εκλογές ενόψει βλέπετε σε 125 μέρες και κάποιες... καρέκλες ίσως να κινδυνέυουν, άλλες οικογενειοκρικές "λαϊκού-αγωνιστικού" προφίλ και άλλες πιο κυριλέ, πράσινες γυαλιστερές! Οι κατόχοί τους ανιχνεύοντας προφανώς προσεχείς..... εκλογικές δονήσεις αρκετών ρίχτερ, δραστηριοποιούντια όπως και όπου λάχει, κατά, μόνας, ή και αντάμα, για να μην αφήσουν τα καρεκλοπόδαρα της εξουσίας τους να καταρρεύσουν. 

Σκαρφίζονται τα πάντα, ότι μπορεί να φανατστεί κανείς!    

Για παράδειγμα, σύμφωνα με τον "Μικροπολιτικό" των ΝΕΩΝ, ο δήμαρχος Γλυφάδας, κ. Κ. Κόκκορης, σε συνεργασία με επιχειρηματία που διατηρεί νυχτερινά κέντρα, παρέχει τη δυνατότητα ψυχαγωγίας και... απόδρασης κάθε Πέμπτη από τα προβλήματα της καθημερινότητας σε χειμαζόμενους από την κρίση συμπολίτες του και τους οδηγεί με λεωφορείο του δήμου στα..... μπουζούκια και μάλιστα δωρεάν. Δεν είναι ακόμη γνωστό να τους διαθέτει και τα .... πανέρια με τα σχετικά γαρύφαλλα, για να τα ρίχνουν στα κεφάλια των λαικών αοιδών!

Λίγο πιιο βόρεια, στο δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, ο εν πολλοίς απαξιωμένος, λόγω έλλειψης ουσιαστικού έργου κλπ, κ. Χρ. Κορτζίδης, ανέλαβε την πρωτοβουλία αανανέωσης της "αγωνιστικής δράσης" για το... πιασάρικο γι αυτόν θέμα του αχανούς π. αεροδρομίου Ελληνικού που παραμένει δυστυχως εγκαταλελειμμένο ρημάζει σε άθλια κατάσταση για 10 τόσα χρόνια. 

Πήρε, που λέτε, "παράσχαλα" τους πασοκοτραφείς δημάρχους κ.κ. Κ. Κόκκορη και Θ Ορφανό, δήμαρχο Αλίμου, , και πήγαν όλοι μαζί σε ...... ραδιοφωνική εκπομπή σε χώρο του π. αεροδρομίου, βοηθούντος του ρ/φ σταθμού "ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ", που τώρα διευθύνει ο δημοσιογράφος Κ. Αρβανίτης, που ήταν πρίν 4 χρόνια επικεφαλής του Γραφέιου Τυπου του τ. δημάρχου Ελληνικού κ. Κορτζίδη!    

Τρεις πολιτικοί καμπαλέρος στο ίδιο το μέρος! Τέλειος συνδυασμός, συνεργασία και .... αγωνιστικός προεκλογικός οργασμός! Εξέδωσαν μάλιστα και μια ανακοίνωση-ψήφισμα, το 6ο, 7ο .... κατά σειρά,δεν ξέρω ποιον αριθμό να πω, από τα πολλά παρόμοια που έχουν εκδοθεί σωρηδόν στο παρελθόν για το ίδιο και ίδιο πάντα θέμα. Αλλά για ποιους; Μα για τους ψηφοφόρους που θα στηθούν σε 4 μήνες στην ... αγωνιστική ουρά να τους ψηφίσουν, αν τους ψηφίσουν!   

Βέβαια σ' όλη διάρκεια της... αγωνιστικής αυτής εκπομπής δεν έγινε καν λόγος για τη διπλή ιδιότητα του δημάρχου Γλυφάδας, ο οποίος από τη μία δείχνει να αγωνίζεται για τη δημιουργία (πότε και πως κανείς δεν ξέρει....) Μητροπολιτικού Πάρκου στο Ελληνικό και από την άλλη αποτελεί μέλος του Δ.Σ της «Αττικό Παραλιακό Μέτωπο Α.Ε.», την εταιρεία δηλαδή που είναι παρακλάδι του ΤΑΙΠΕΔ και έχει επιφορτιστεί για την αξιοποίηση (ξεπούλημα;) της παραλιακής ζώνης!

Τι να πει κανειίς για τα προεκλογικά  ... τερτίπια που σκαρφίζονται από το φόβο της μη εκλογής!!

Ο παρατηρητης