ΣΥΡΙΖΑ: Έληξε το θέμα Τατσόπουλου, πάμε... για υποβρύχια!

Ελλάδα
Tools

Το θέμα Τατσόπουλου έκλεισε για το κόμμα και πλέον ο ίδιος ο βουλευτής πρέπει να εξετάσει την περαιτέρω στάση του αποφάσισε το Προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη σημερινή συνεδρίασή του.

Εν τω μεταξύ την επόμενη Δευτέρα ή Τρίτη αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή η πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση των υποβρυχίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο το Προεδρείο (Λαφαζάνης, Βούτσης, Κουρουμπλής, Παπαδημούλης) της ΚΟ, όσο και γενικότερα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, δεν προτίθενται να δώσουν συνέχεια στο θέμα αυτό, θεωρώντας ότι για το κόμμα η «υπόθεση Τατσόπουλου» έκλεισε, στη συνεδρίαση της ΚΟ και άφησαν να εννοηθεί ότι από εδώ και στο εξής, ο ίδιος ο βουλευτής πρέπει να εξετάσει την περαιτέρω στάση του.

Την ενημέρωση του Προεδρείου έκανε ο διευθυντής της ΚΟ Κώστας Αθανασίου, ο οποίος είχε παραστεί και στη χθεσινή συνεδρίαση τη Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε η στάση του βουλευτή Πέτρου Τατσόπουλου.

Στο μεταξύ, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και σειρά στελεχών, έχουν ολοκληρώσει, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, την προεργασία που απαιτείται για τη σύνταξη του φακέλου σχετικά με την κατάθεση της πρότασης για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση των υποβρυχίων και η πρόταση αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή την προσεχή Δευτέρα ή Τρίτη.