Αλιμος, Γλυφάδα, Ελληνικό-Αργυρούπολη: Η γενιά των 40ριδων βγαίνει δυναμικά μπροστά (vid)!

ΝΟΤΙΟΙ ΔΗΜΟΙ
Tools

Η προσοντούχα και πολλά υποσχόμενη νέα γενιά των σαραντάρηδων πολιτικών-αυτοδιοικητικών βγαίνει πλέον αποφασιστικά μπροστά σε τρία μεγάλα Νότια Προάστια της Αθήνας, επιδιώκοντας με τη φρεσκάδα, τις γνώσεις και την ορμή της αποφασιστικότητας που διαθέτει, να ανατρέψει τα αποτελματωμένα κατεστημένα στους δήμους Αλίμου, Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης, εμφυσώντας νέο άνεμο ελπίδας και αιδιοδοξίας για την προοπτική και την ανάπτυξή τους. 

Το Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2013, σε μία εντυπωσιακή σε όγκο, παλμό, αλλά και πρωτοτυπία, συγκέντρωση στο κατάμεστο, εντός και εκτός, θέατρο “Κάρολος Κουν” του Αλίμου, ο προσοντούχος 35χρονος υποψήφιος δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης του “Αγαπώ τον Άλιμο” που ξεκίνησε τον προεκλογικό της αγώνα..

“H βραδιά πήγε πολύ όμορφα, ο κόσμος πολύς η ομιλία και οι παρουσιάσεις άρεσαν στον κόσμο. Έφυγαν όλοι λίγο πιο ανεβασμένοι από ότι ήρθαν.Αυτή ήταν και η επιθυμία μας όταν σχεδιάσαμε αυτή την βραδιά. Η μάχη συνεχίζεται, υπάρχει πολύ δουλειά μπροστά μας, αλλά το κάνουμε κέφι γιατί μας αρέσει”, δήλωσε ο Ανδρέας Κονδύλης.

Στην συγκέντρωση παρέστη, ως προσκεκλημένος, και ο 38χρονος υποψήφιος δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος - ο έτερος προσοντούχος και πολλά υποσχόμενος εκπρόσωπος της γενιάς των 40ριδων - ο οποίος, ως επικεφαλής της ανεξάρτητης παράταξης «Ενωμένη Πόλη», έχει ήδη ξεκινήσει δυναμικά και συνεχίζει με επιτυχία τον προεκλογικό αγώνα του στην Αργυρούπολη και το Ελληνικό.

Τέλος, ήρθε και η σειρά της Γλυφάδας. Εκεί, ο 38χρονος ευρωβουλευτής Γιώργος Παπανικολάου, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας στις προσεχείς  εκλογές, αφού δεν θα κατέλθει ξανά στις ευρωεκλογές, μιας και αποφάσισε και αυτός να αφοσιωθεί απερίσπαστα και δυναμικά με τα θέματα που αφορούν την πόλη του και είναι πάρα πολλά.