ΓΛΥΦΑΔΑ: Πρωτοφανή επεισόδια στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης

Γλυφάδας
Tools

glyfada ds polites

Μεγάλη αναστάτωση δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας την Τρίτη, 11-6-2013.

Οργανωμένη ομάδα νεαρών καθοδηγούμενοι από μία κυρία με ..... σφυρίχτρα (!) εισέβαλε στην αίθουσα του Δ.Σ. και επιτέθηκε με ακατανόμαστες ύβρεις σε άτομα που είχαν βάλει στόχο, ... φτύνοντάς τους, σπάζοντας επιδεικτικά επιτραπέζιο υπολογιστή (Laptop), και εκτοξεύοντας ακόμα και ... σπρέι κατά των ... αντιπάλων τους!!

Ενας σύμβουλος που προσπάθησε να ηρεμήσει την κατάσταση δέχθηκε σωματική επίθεση, ενώ προπηλακίσθηκαν ακόμη και δημοσιογράφοι του τοπικού τύπου! Εντρομοι οι πολίτες που παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση εγκατέλειψαν άρον-άρον την αίθουσα του Δ.Σ.

Με καθυστέρηση η Πρόεδρος του Δ.Σ. κάλεσε την δημοτική αστυνομία να επέμβει, στη θέα της οποίας τα άτομα που προκάλεσαν την πρωτοφανή αυτή αναστάτωση «έγιναν καπνός» και η συνεδρίαση του Δ.Σ. ολοκληρώθηκε μέσα σε 20!

 

Καταδικάζει η παράταξη «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ» τα επεισόδια στο ΔΣ Γλυφάδας

Η παράταξη «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ» και ο επικεφαλής της Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης καταδικάζουν απερίφραστα την αναίτια επίθεση κατά δημοσιογράφων του τοπικού τύπου, αλλά και πολιτών, που έλαβε χώρα κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας. Στα θύματα εκφράζει τη συμπαράστασή της.

Η ελεύθερη έκφραση θέσεων και απόψεων αποτελεί το θεμελιώδες συστατικό της δημοκρατίας μας. Αντιθέτως, οι πρακτικές βίας και προπηλακισμών, που επιχειρούν τελευταία οι ακραίες πολιτικές φωνές του τόπου να εισάγουν και στην πόλη μας, είναι αυτές που την υπονομεύουν και -εν τέλει- την απειλούν.