LIVE από τη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ του μεγάλου ετήσιου GALA της Αμερικανικής Σχολης Κλασσικών Σπουδων της Αθήνας

Πολιτισμός
Tools

Στις 12 Μαΐου 2022, η Αμερικανική Σχολή Κλασικών Σπουδών στην Αθήνα θα φιλοξενήσει το έκτο ετήσιο γκαλά της για να υποστηρίξει την 140χρονη αποστολή της Σχολής για διατήρηση, προώθηση και προστασία όλων των πτυχών του ελληνικού πολιτισμού από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.

Κατά τη διάρκεια της κορυφαίας εκδήλωσης του έτους, γιορτάζουμε την πλούσια κληρονομιά της Ελλάδας μαζί με τους πιο σημαντικούς ηγέτες και μελετητές του ελληνικού κόσμου και τιμούμε όσους έχουν συνεισφέρει σημαντικά στη μελέτη του ελληνικού κόσμου.

Φέτος, θα δώσουμε στον Επίτιμο Έφορο της Αμερικανικής Σχολής Edward E. Cohen το Βραβείο Αθηνών για την εξαιρετική συμβολή του στην πρόοδο της γνώσης της αρχαίας Ελλάδας, ενώ θα ακολουθήσει η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας μικρού μήκους ταινίας της Σχολής Edward E. Cohen and the Archaeology of Δημοκρατία.

aithousa gala ny

Γι' αυτό, ελάτε μαζί μας για μια εξαιρετική βραδιά πολιτισμού, εκπαίδευσης και έμπνευσης στο εντυπωσιακό Gotham Hall στη Νέα Υόρκη και βοηθήστε στη στήριξη του έργου και των ανθρώπων της Αμερικανικής Σχολής.

Το Gala παρέχει μια σημαντική πηγή χρηματοδότησης για τη Σχολή και τον ακαδημαϊκό της προγραμματισμό, τις ανασκαφές, την προβολή, τις δημοσιεύσεις και την έρευνα, καθώς και ένα ευρύ φάσμα δωρεάν δημόσιων διαλέξεων, εκθέσεων, συναυλιών και βραβευμένων ταινιών μικρού μήκους.