Προσλήψεις 6 ατόμων στο Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης - Aναλυτικά

Αργυρουπολίτικα-Eλληνικιώτικα Νέα
Tools

O Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού συνολικά έξι (6) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης (2μηνης) απασχόλησης, για να καλύψουν έκτακτες ανάγκες της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας. 

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται σε πέντε (5) ημέρες και αρχίζει από την επόμενη εργάσιμη ημέρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης, δηλαδή από 15/7/2021 έως και 21/7/2021. 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση με όλα τα ζητούμενα στοιχεία και να την υποβάλουν (υπογεγραμμένη με φυσική υπογραφή) μαζί με τα απαιτούμεναδικαιολογητικά σε ηλεκτρονική μορφή (σκαναρισμένα), στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (αναγράφονταςστοθέμα«Αίτηση - ΑνακοίνωσηΚαθαριότητα»).

Για πληροφορίες – διευκρινίσεις επικοινωνήστε στα τηλ. 2132018709, 741, 743 – Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται σε πέντε (5) ημέρες και αρχίζει από την επόμενη εργάσιμη ημέρατης ανάρτησης της ανακοίνωσης,δηλαδήαπό15/7/2021 έωςκαι21/7/2021.

Η δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης θα γίνει στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού καταστήματος καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.elliniko-argyroupoli.gr) και  συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: ΠολίτηςκαιΔήμος→ΠαρεχόμενεςΥπηρεσίες→Προκηρύξεις – Διακηρύξεις→ΠροκηρύξειςΠρόσληψηςΠροσωπικού