Ο Ολυμπιακός νίκησε με σκορ 3-0 τη Βέροια - Ανατροπή και θρίαμβος για τον ΠΑΟΚ

Ελλαδα
Tools
Ο Ολυμπιακός νίκησε με σκορ 3-0 τη Βέροια και διατήρησε τη διαφορά ασφαλείας των οκτώ βαθμών από τον δεύτερο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ. Στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Πίνο έπιασε πολύ καλή απόδοση και μάλιστα έδωσε δύο ασίστ σε Μήτρογλου και Πάντελιτς.

Ο Πίνο, λοιπόν, έκανε ντεμπούτο στο δεύτερο ημίχρονο και με τη συνολική του παρουσία έπεισε πως μπορεί να δώσει λύσεις και να προσφέρει στον Ολυμπιακό. Ο εξτρέμ κινήθηκε σωστά, έβγαλε σέντρες, μοίρασε ασίστ στους συμπαίκτες του.


Στο 54' ο Πίνο με το δεξί έκανε μακρινή πάσα στον Μήτρογλου, κεφαλιά ο κυνηγός μέσα στη μικρή περιοχή και 1-0.

Το 2-0 ήρθε στο 85' με χτύπημα πέναλτι τού Τζιμπούρ. Η παράβαση καταλογίστηκε σε σπρώξιμο του Αμαραντίδη στον Τοροσίδη.

Και στις καθυστερήσεις του ματς έγινε το 3-0 με κεφαλιά από κοντά του Πάντελιτς, ύστερα από υπέροχη σέντρα του Πίνο.


Διαιτητής: Καλογερόπουλος.

Κίτρινες: Σνάουτσνερ, Γεωργέας, Κόστλι, Κοντρέρας, Αμαραντίδης.

Ολυμπιακός: Κάρολ, Μανιάτης, Μοντέστο (87' Πάντελιτς), Μασάντο, Τζιμπούρ, Τοροσίδης, Χολέμπας, Γκρέκο(46' Πίνο), Κοντρέρας, Μανωλάς, Μήτρογλου(78' Φετφατζίδης).

Βέροια: Λόπεζ, Πέρεζ, Παυλίδης, Μπάρμπας, Σνάουτσνερ, Καφές(68' Σκαθαρούδης), Ορέστες, Κόστλι, Αμαραντίδης, Γεωργέας(49' Καλογέρης), Ιωάννου(81' Μάνος).

 

Ανατροπή και θρίαμβος για τον ΠΑΟΚ


 
Ο ΠΑΟΚ ανέτρεψε τα δεδομένα στην Κομοτηνή, αξιοποίησε το αριθμητικό πλεονέκτημα και έφτασε σε σημαντική επιτυχία (4-1) απέναντι στον Πανθρακικό. Την ίδια ώρα, το ντεμπούτο του Αναστόπουλου στον πάγκο του Ατρομήτου, συνοδευόταν με κατάκτηση τριών βαθμών (2-0 την Κέρκυρα).

Στην Κομοτηνή, λοιπόν, ο Πανθρακικός άντεξε μέχρι το 70'. Οταν ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε, όλα πήραν το δρόμο τους και η ομάδα του Δώνη πέτυχε και άλλα γκολ για να φτάσει στο εντυπωσιακό 4-1. Μια νίκη που πάντως δεν ήρθε τόσο εύκολα, καθώς ο Πανθρακικός έκλεισε καλά τους διαδρόμους. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε από το 40' με παίκτη παραπάνω και στο δεύτερο ημίχρονο είχε την απόλυτη υπεροχή. Και μετά το 1-1, οι γηπεδούχοι κατέρρευσαν και ο ΠΑΟΚ πήρε μια νίκη με ευρύ σκορ.

Στο 31' ο Μίνγκα έκανε το γύρισμα και ο Κάτσε με αυτογκόλ έβαλε μπροστά στο σκορ τον Πανθρακικό (1-0).

Στο 39', ο Κουτσόπουλος ανέτρεψε τον Σαλπιγγίδη και ο Κάκος καταλόγισε πέναλτι. Παράλληλα, απέβαλε τον γκολκίπερ του Πανθρακικού και οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές. Ο Σαλπιγγίδης ανέλαβε το χτύπημα τού πέναλτι, αλλά ο Αντίλοβιτς με ωραία εκτίναξη στη δεξιά του γωνία απέκρουσε.

Το 1-1 έγινε στο 70' με καταπληκτικό σόλο και σουτ του Λάζαρ.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε (1-2) με κεφαλιά του Σαλπιγγίδη στο 76', κατόπιν σέντρας του Λίνο από τα αριστερά.

Το 1-3 έγινε (87') με κεφαλιά του Γιάννου ύστερα από σέντρα του Κατσουράνη(επιτυχημένη πρώτη εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ) και το 1-4 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με νέα κεφαλιά, αυτή τη φορά από τον Σταφυλίδη. Τη σέντρα έβγαλε ο Αποστολόπουλος.

Διαιτητής: Κάκος.

Κόκκινη: Κουτσόπουλος(40').

Κίτρινες: Κατσικάς, Μπαϊκαρά, Ρομπέρ, Αντίλοβιτς, Λαδάκης.

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Βαϊρουά(33' Μουνάφο), Καστσελάν, Λαδάκης (83' Κυβελίδης), Λουσέρο, Μίνγκα(40' Αντίλοβιτς), Σαρακατσάνος, Χρήστου, Μπαϊκαρά, Σερφά, Παπαδόπουλος.

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Αποστολόπουλος, Κατσικάς, Ρομπέρ(59' Κατσουράνης), Σαλπιγγίδης, Κάτσε, Βιβιάν, Φωτάκης, Λόρενς(78' Γιάννου), Λίνο, Λάζαρ(83' Σταφυλίδης).

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟ

Ντεμπούτο με νίκη έκανε ο Νίκος Αναστόπουλος στον πάγκο του Ατρομήτου. Το 2-0 κόντρα στην Κέρκυρα ήρθε εύκολα και όλα κρίθηκαν στο πρώτο μισάωρο του αγώνα.

Στο 26' ο Επστάιν χτύπησε φάουλ και ο Φυτανίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 31', κόρνερ ο Επστάιν, κεφαλιά ο Ταυλρίδης και 2-0.

Διαιτητής: Τοπούζης.

Κίτρινες: Φυτανίδης, Μοντέιρο.

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Σκόνδρας, Ταυλαρίδης, Ιγγλέσιας, Δημούτσος, Επστάιν(86' Καραμάνος), Σουμπίνιο(76' Π. Γκαρσία), Κούτσι, Καραγκούνης(84' Φάμπιο).

Κέρκυρα: Αναστασόπουλος, Ζουμπουλάκης, Βενέτης(61' Ηλιάδης), Τσοκάνης, Βασιλόγιαννης(71' Σίμωσης), Λεόν, Εντερ, Κρητικός, Γκούμας, Τσουμάνης, Μπάρκογλου.

tanea