ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Αποτυχημένη η προεκλογική συγκέντρωση Στέφα - Ελαχιστότατη η συμμετοχή πολιτών

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΔΗΜΟΤΙΚΑ
Tools

stef kapi1

Θα προβλημάτισε  ακόμη και τους συνεργάτες και τους όποιους εναπομείναντες υποστηρικτές του συνδυασμού του η χθεσινή αναιμική προεκλογική συγκέντρωση στο Α’ ΚΑΠΗ του κ. Κ. Στέφα της παράταξής «Ξανά η Πόλη Μπροστά» για την παρουσία του προγράμματος και των υποψηφίων του.

Ο κόσμος που προσήλθε στην πολυδιαφημισμένη συγκέντρωση ήταν ελάχιστος, … λιγότερος και από λίγος, με όρθιους στον διάδρομο τους υποψήφιους και με καθιστούς στις λιγοστές καρέκλες συγγενείς τους να … υπερτερούν σε αριθμό!!

stafas kapi ayli

 

Ο δε μικρός προαύλιος χώρος του Α' ΚΑΠΗ αποδείχθηκε και αυτός.... υπεμεγέθης για τους ευρισκόμενους σε αυτόν λιγοστούς καπνίζοντες, μπροστά από μια μεγάλη γιγαντοοθόνη με τα μεγάφωνα στη διαπασών, αδιάφορα όμως όλα αυτά τα συμβαίνοντα στο Α' ΚΑΠΗ για τους περαστικούς από το μεγάλο πεζοδρόμιο της οδ. Αλεξιοουπόλεως πολίτες το ηλιόλουστο αυτ'ο απόγευμα του Σαββάτου

stef kapi2

Ισως αυτός είναι ο λόγος που για την αναιμική αυτή  προεκλογική συγκέντρωση προτιμήθηκε το μικρό, περιορισμένης χωρητικότητας, ΚΑΠΗ των 100 θ'έσεων, αντί του Συνεδριακού Κέντρου «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ», το οποίο φαίνεται να είναι πάρα πολύ μεγάλο για τις δυνάμεις αυτής της παράταξης!

Η αναφορά του κ. Στέφα, ότι προτιμήθηκε το Α' ΚΑΠΗ και όχι το "ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ" για να είναι δήθεν ....  κοντά στον κόσμο, μάλλον ως αστεία δικαιολογία μπορεί να θεωρηθεί.  

stef kapi5

Εντύπωση προκάλεσε και η απουσία από την εκδήλωση επώνυμων και μη εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και των Φορέων & Συλλόγων της πόλης, πλην της παρουσίας του πρ. Δημάρχου Αργυρούπολης, Δημ. Ευσταθιάδη! 

stef kapi6

Και είναι εύλογο να ρωτήσει κάποιος απευθυνόμενος στον κ. Δ. Ευσταθιάδη:

"Αγαπητέ Τάκη, αυτή είναι λοιπόν η συνέχεια, όπως ελέχθη, της πρ. μεγάλης παράταξής σου ΔΗ.ΠΡΟ.ΣΥ. της Αργυρούπολης;

Αυτή ειναι η συνέχεια της παράταξης σου με τον πρ. επικεφαλή της κ. Βαζαίο, που από παντελώς αποτυχών ως υποψήφιος Δήμαρχος το 2014, και στη συνέχεια ... εξαφανισμένος για χρόνια επικεφαλής της, κατέληξε να είναι  .... υποψηφιος σύμβουλος του νέου επικεφαλή της;

Γιατί αυτή η πλήρης αυτοαπαξίωση σου; Πως δυνατόν να την δέχεσαι" ! Κρίμα, πολύ κρίμα !!  

Είναι, πλέον, ηλίου φαεινότερο:

Η επανεμφάνιση τους τελευταίους δύο μήνες της εξαφανισμένης (μετά του επικεφαλή της) εδώ και 4,5  χρόνια, παράταξης Βαζαίου - Στέφα, δεν πείθει πλέον τους πολίτες για τίποτε και για κανέναν. Ούτε για τον κομματικό υποψήφιό  της, ούτε για τον αδύναμο "πασπαρτού" συνδυασμό της, ούτε βέβαια και γι αυτό που η ίδια ονομάζει σαν.... προεκλογικό «Πρόγραμμά» της. 

Ολα πλέον καταδεικνύουν, πως οι πολίτες του Ελληνικού-Αργυρούπολης θα αφήσουν τελικά ανεκπλήρωτη - ως.... όνειρο απατηλό - την επιθυμία που εκφράζεται από τον υποψήφιο Κ.Στέφα πως "θα είμαστε..... η ευχάριστη έκπλξη των εκλογών", μιας και δεν θέλουν επ' ουδενί "Ξανά.η Πόλη τους να πάει προς τα .... Πίσω"!.... 

παρατηρητης