Ελληνικό-Αργυρούπολη: Νομίζουν πως δουλεύουν τον λαό της πόλης!!

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΔΗΜΟΤΙΚΑ
Tools

gaitis 3 prosopa polites

Σωτήρες με μανδύα το δήθεν νέο φωτογραφίζονται κάθε μέρα σαν.... ελπιδοφόροι υποψήφιοι από παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης.

Είναι οι ξεχασμένοι εκπρόσωποι του παλιού και φθαρμένου, που, δύο μήνες πριν τις εκλογές, βυσσοδομούν ως υποψήφιοι δήμαρχοι και σύμβουλοι, ενώ γνωρίζουν καλά πως το τοπικό πολιτικό περιβάλλον έχει παγιωθεί ανεπίστρεπτα, με τον Δήμαρχο Γιάννη Κωνσταντάτο πλήρως κυρίαρχο του προεκλογικού σκηνικού και απόλυτο φαβορί εκλογής του από την 1η Κυριακή των δημοτικών εκλογών.

Είναι τα απαξιωμένα απομεινάρια του εδραιωμένου για πολλά χρόνια πρώην κατεστημένου στην Αργυρούπολη και το Ελληνικό, που το 2014 γκρεμίστηκε με πάταγο από την καταδικαστική για αυτά ετυμηγορία του λαού της πόλης.

Είναι θρέμματα κομματικών σωλήνων και παταγωδώς αποτυχόντες παλαιών συνδυασμών, ή και διαγραμμένα για λόγους ανοίκειας συμπεριφοράς στελέχη τους.

Είναι οι περιφερόμενοι από παράταξη σε παράταξη, ή από συνδυασμό σε συνδυασμό , που τώρα, χωρίς αιδώ, συγχρωτίζονται και φωτογραφίζονται χαμογελαστοί αντάμα με εκείνους που πριν έβριζαν και λοιδορούσαν!! Ολοι τώρα μαζί κι αντάμα. Τι ντροπή !...

Αν αυτό δεν είναι πολιτικός ευτελισμός, τότε τι είναι;

Και τι επιδιώκουν όλοι αυτοί με τις προεκλογικές αερολογίες τους ;

Το είπε ξεκάθαρα ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, στη μεγαλειώδη συγκέντρωση του λαού που ήθελε να ακούσει το νέο Πρόγραμμα των έργων του της περιόδου 2019-2013 και να γνωρίσει από κοντά τους υποψήφιους συμβούλους της μεγάλης και ανεξάρτητης παράταξής του «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ».

«Το μόνο που σας ζητάμε είναι η ανανέωση της εμπιστοσύνης σας. Ισχυρή εντολή από την 1η Κυριακή για να προχωρήσουμε απερίσπαστα για να μην γίνουμε όμηροι τυχοδιωκτικών υποψηφιοτήτων, που εμφανίσθηκαν 2 μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές με σκοπό να εξασφαλίσουν μία θέση διαπραγματευτή για ίδιον όφελος. . Είναι αυτοί που ονειρεύονται να μας πάνε στην 2η Κυριακή, θαρρώντας πως έτσι εκβιαστικά θα συνδιοικήσουμε ικανοποιώντας τα ρουσφέτια τους.

Να μην επιστρέψει ο Δήμος στις δυνάμεις της μιζέριας , της αδιέξοδης και ανέξοδης διαμαρτυρίας για το θεαθήναι , της ιδεοληψίας και της οπισθοδρόμησης.

Εμείς αποδείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Το μέλλον ανοίγεται μπροστά μας ελπιδοφόρο»

Μπορεί να πει κάποιος: Δημοκρατία έχουμε και ο καθείς είναι ελεύθερος να κάνει και να λέει ότι θέλει. Σωστά, αλλά με μία προϋπόθεση:

Πρέπει να υπάρχει ταυτόχρονα και μέτρο και αίσθημα αιδούς και αίσθημα αξιοπρέπειας και, κυρίως, να μην επιχειρείται η παραπλάνηση, το απαράδεκτο συνεχές δούλεμα των πολιτών.

Γιατί είναι ηλίου φαεινότερο πως πρόκειται για το μεγαλύτερο δούλεμα το οποίο έχει πέσει τα τελευταία χρόνια στον Δ. Ελληνικού – Αργυρούπολης!!

Όμως, η μέρα της κρίσης του σοφού λαού πλησιάζει.

Και η ετυμηγορία του προβλέπεται να είναι ένα τσουνάμι που θα σαρώσει όλες τις παράγκες της παραπλάνησης και της υποκρισίας.

παρατηρητης