EΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Οι δημότες δεν τσιμπάνε πια...

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΔΗΜΟΤΙΚΑ
Tools

don kixotis

Δέκα μόλις εβδομάδες έμειναν μέχρι τις δημοτικές εκλογές και όλα τα δεδομένα επιβεβαιώνουν την εκτίμηση , ή μάλλον τη βεβαιότητα, ότι ο εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ», Γιάννης Κωνσταντάτος, θα καταγάγει σημαντική εκλογική νίκη, και μάλιστα από την 1η Κυριακή!

Οι λοιποί υποψήφιοι πάνε προς τις εκλογές λέγοντας ένα παραμύθι, που ούτε.... στο Νηπιαγωγείο δεν θα έπιανε.

Σε αυτό το παραμύθι το πριγκιπόπουλο, αφού «αγωνίσθηκε» για να προστατεύσει δήθεν τους φτωχούς και τους καταφρονεμένους του λαού, τώρα θα δώσει τη μάχη του κατά.... της αλαζονείας, της αυταρχικότητας, του φασισμού, της ακροδεξιάς κ.α..

Έτσι δημιουργούν για τους δημότες εικονικούς εχθρούς και φαντάσματα, που σαν νέοι Δον Κιχώτες λένε πως οι ίδιοι "πολεμάνε". Κι όποιος τσιμπήσει, τσίμπησε.

Όμως, οι καιροί άλλαξαν και κάνουν πως δεν το έχουν καταλάβει. 'Η δεν θέλουν να το καταλάβουν..

Ο κόσμος ξύπνησε και κουράστηκε να ακούει συνεχώς αυτά, τα ίδια και τα ίδια, κούφια συνθήματα, ευτελείς χαρακτηρισμούς, λίβελους, παραποιήσεις της πραγματικότητας, φλύαρες ανακοινώσεις και αερολογίες, αντί για σοβαρά δομημένα και υλοποιήσιμα δημοτικά προγράμματα για τα επόμενα 4 χρόνια, που με την υλοποίησή τους θα μπορέσει ν' ανέβει ακόμη πιο ψηλά ο, ήδη αναγεννημένος από την παρούσα δίκοικηση, Δήμος.

Ετσι, σχεδόν κανείς πολίτης του Ελληνικού – Αργυρούπολη δεν τσιμπάει πια, ενώ οι νέοι Δον Κιχώτες - υποψήφιοι συνεχίζουν να κραυγάζουν, μη  ακουόμενοι, για τους εικονικούς-ψεύτικους ανεμόμυλούς τους!

παρατηρητης