Μετέτρεψαν πάλι σε αρένα το Δημοτικό Συμβούλιο Ελληνικού - Αργυρούπολης

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΔΗΜΟΤΙΚΑ
Tools

ds

Εγινε πάλι αυτό το απαράδεκτο γεγονός στο Δ.Σ.Ελληνικού-Αργυρούπολης. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που γίνεται, όχι μόνο στο Δ.Σ., αλλά και αλλού! Τώρα όμως το παράκαναν. Ξεπέρασαν κάθε όριο! ….

Γράφει σχετικά ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γιάννης Τσαρπαλής σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Σήμερα μπήκαν στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης εκατό άτομα που….. δήλωσαν αναρχικοί από…. την Κυψέλη! Διέκοψαν το δημοτικό συμβούλιο για μια ώρα 

Αφού έφυγαν, μέσω του σταθμού του μετρό της Αργυρούπολης, το δημοτικό συμβούλιο συνεχίστηκε και ολοκλήρωσε τις εργασίες του 

Αυτοί που τους έφεραν έμειναν απογοητευμένοι 
Τους αφήνουμε στην κρίση των δημοτών 

Πολλοί απ' αυτούς τους αναρχικούς ρωτούσαν…. που βρίσκεται το δημοτικό συμβούλιο! Τόσο επαφή έχουν με τον δήμο 

Η προσπάθεια όξυνσης πέφτει στο κενό

Όλοι αυτοί που καλούν ξένες προς το δήμο δυνάμεις για να προβάλουν την παρουσία τους ως υποψήφιοι δήμαρχοι έχουν μείνει μόνοι τους 

Εμείς θα συνεχίσουμε με νηφαλιότητα και ψυχραιμία το έργο μας»

Σταχυολογούμε λίγα από τα πολλά δεικτικά σχόλια των δημοτών για το απαράδεκτο αυτό γεγονός αυτό:

Ο Ν.Χ. σχολιάζει:

«Δυστυχώς οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν, ότι με αυτά που κάνουν χειροτερεύουν τη θέση τους και κάνουν τους συμπολίτες μας να μην τους ξαναψηφίσουν. Δεν τους περίμενα για τόσο αφελείς».

Η Α.Λ. προσθέτει:

«Αυτά τα καλόπαιδα λοιπόν μπήκαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, διέκοψαν τη συνεδρίαση με "δημοκρατικό τρόπο" για να πουν αυτά που ήθελαν με τσαμπουκά. Φυσικά επειδή μιλάμε για άτομα που "δεν μασάνε", κάποιοι απ' αυτούς φόραγαν κουκούλα. Γιατί άραγε;

Αυτά λοιπόν τα καλόπαιδα που κατηγορούν άλλους για φασισμό, ας αναλογιστούν λίγο πόσο φασιστικά οι ίδιοι συμπεριφέρονται!!»

Η Δ.Ε. προσθέτει:

« Τόση ασυδοσία πια!! Τόση ατιμωρησία!! Πώς να βγει από το φαύλο κύκλο αυτός ο τόπος....»

Ο Γ.Σ. συμπληρώνει:

«Στη διασταύρωση Κύπρου και Αλεξιουπόλεως ρωτούσαν (παράλληλα με τα συνθήματα)…. προς τα που πέφτει το… μετρό»

O A.Z. αναφωνεί:

 "Έλεος.. Ποια. Με αυτήν την κατάσταση"

O E.Ch. σχολιάζει:

 "H αντιπολίτευση κάνει στροφή προς τον εκφοβισμό και τον απολυταρχισμό."

O G.B. συμπληρώνει:

"...αυτοι που τους σπρωχνουν σε τετοιες πραξεις απλα εχουν ελειψη δημοκρατικου πνευματος !!....ειναι αυτο που λεει ο λαος "κολλημενοι" !!

Ο Ν. Χ. λέει:

"Δυστυχώς οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν οτι με αυτά που κάνουν χειροτερεύουν τη θέση τους και κάνουν τους συμπολίτες μας να μην τους ξανα ψηφίσουν. Δεν τους περίμενα για τόσο αφελείς".

Σκληρή η ανακοίνωση της "ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ Ελληνικού-Αργυρούπολης"

"Εισβολή αναρχικών και περιθωριακών από την Κυψέλη στο Δημοτικό Συμβούλιο. Να τους χαίρεται ο συναγωνιστής τους τραμπούκους. 

Μετά την διακοπή του δημοτικού συμβουλίου από περιθωριακές ομάδες και τραμπούκους που κυνηγάνε ναζί στην πόλη μας ( είναι το αφήγημα των ημερών ώστε να έχουν λόγο ύπαρξης οι τραμπούκοι), το συμβούλιο συνεχίστηκε κανονικά και ψηφίστηκαν όλα τα θέματα μετά από διαλογική συζήτηση στο σώμα. 

Η αναγέννηση της πόλης μας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, όσο και αυτό εάν ενοχλεί κάποιους. Φυσικά ούτε αχνα από την παράταξη Κορτζίδη για τους φίλους της με τις κουκούλες που εισέβαλλαν και έβριζαν χυδαία τους δημοτικούς συμβούλους.

Ψιλά γράμματα θα μας πείτε αλλά δεν θα τους κάνουμε την χάρη να ανοίξουμε διάλογο".

Το ερώτημα λοιπόν που προκύπτει είναι, ποιος τελικά κάλεσε όλους αυτούς, μερικούς και με ....κουκούλες, κάποιους άλλους ακόμη και.... με ρόπαλα, και γιατί;

Φιλολογικό θα πείτε το ερώτημα, αφού εκτιμούμε πως η απάντησή του είναι σε όλες και όλους μάλλον γνωστή, μιας και μερικοί ιδεοληπτικοί κομματικοί είναι ηλίου φαηνότερο, ότι τρέφουν και τροφοδοτούν - όπου τους παίρνει - ασίγαστο μίσος κατά του επιτυχημένου δημάρχου που τους κατακρήμνισε!

Επομένως, ας αναλογισθούν όλα αυτά οι δημότες, όταν βρεθούν στις δημοτικές κάλπες τον προσεχή ΜάΙο, ώστε να στείλουν κάθε κατεργάρη - που σχετίζεται και με τέτοια άθλια γεγονότα - στον πάγκο του.

Στον πάγκο που του αξίζει!

παρατηρητης