Champions League: Ξανά στον θρόνο της Ευρώπης η «βασίλισσα» Ρεάλ

Κόσμος
Tools

real vasilisa

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικρατώντας με 3-1 της Λίβερπουλ στον τελικό στο Κίεβο, κατέκτησε το 13ο Champions League της ιστορίας της και τρίτο σερί, αλλά και τέταρτο τα τελευταία πέντε χρόνια.

Καθοριστική στιγμή του τελικού το 31ο λεπτό της αναμέτρησης όπου η Λίβερπουλ στερήθηκε των υπηρεσιών του κορυφαίου της παίκτη, Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο μετά από μονομαχία με τον Ράμος.

Κορυφαίος της Ρεάλ Μαδρίτης ο Γκάρεθ Μπέιλ, που "καθάρισε" τον αγώνα μπαίνοντας ως αλλαγή στο 61ο λεπτό και πετυχαίνοντας δύο τέρματα στο 64ο και 83ο λεπτό.

H διακύμανση του σκορ:

H Ρεάλ άνοιξε το σκορ στο 52ο λεπτό με τον Κάριους να δίνει κυριολεκτικά την μπάλα στον Μπενζεμά σε κενό τέρμα για το 1-0.

Η Λίβερπουλ αντέδρασε και ισοφάρισε στο 55ο λεπτό, ύστερα από στημένη φάση, ο Λόβρεν κέρδισε κατά κράτος την αντίπαλη άμυνα και ο Μανέ με προβολή νίκησε τον Νάβας.

Στο 64o λεπτό ο Μπέιλ με καταπληκτικό ανάποδο ψαλίδι πέτυχε το 2-1 για την Ρεάλ.

Στο 83ο λεπτό, ο Κάριους, έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του στο σουτ του Μπέιλ από τα 30 μέτρα για το 3-1.

Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες. Με τον Ίσκο στο 48o λεπτό οι Μαδριλένοι και με τον Μανέ η Λίβερπουλ στο 70ο λεπτό.

Τραγική εμφάνιση του τερματοφύλακα της Λίβερπουλ Κάριους ο οποίος φέρει ευθύνη στο πρώτο και στο τρίτο τέρμα των Μαδριλένων.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Μαρσέλο, Καρβαχάλ (37' Νάτσο), Ράμος, Βαράν, Καζεμίρο, Κροος, Μόντριτς, Ισκο (61' Μπέιλ), Ρονάλντο, Μπενζεμά (89' Ασένσιο).

Λίβερπουλ (Γίργκεν Κλοπ): Κάριους, Αρνολντ, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Μίλνερ (83' Τσαν), Βαϊνάλντουμ, Μανέ, Σαλάχ (30' Λαλάνα), Φιρμίνο.