ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ: Απόλυτη δικαίωση του Γιάννη Κωνσταντάτου, Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΔΗΜΟΤΙΚΑ
Tools

konstantatos fonto aerolodr

Απόλυτα δικαιωμένος πρέπει να αισθάνεται ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης μετά την πολυαναμενόμενη έκδοση της απόφασης της ολομέλειας του ΣτΕ, που έκρινε ως απόλυτα νόμιμο το πολύκροτο Σχέδιο Ανάπτυξης του πρ. αεροδρομίου του Ελληνικού.

Ηταν το τελευταίο προαπαιτούμενο για την υλοποίηση της επένδυσης-μαμούθ των 8+ δις ευρώ - από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη - με πολλαπλούς ειδικότερους στόχους, που θα αλλάξουν τα δεδομένα στον νυν φτωχό Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης, αλλά και την ευρύτερη περιοχή, και επιπλέον «αφορούν, μεταξύ άλλων, στην αντιμετώπιση της οξείας οικονομικής κρίσης, την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας, την αύξηση της απασχόλησης και στη μείωση της ανεργίας, στην καταπολέμηση της φτώχειας, την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, τη μείωση του δημοσίου χρέους, την ανάδειξη της περιοχής της Αθήνας σε πολιτιστική μητρόπολη, σε τουριστικό πόλο διεθνούς ακτινοβολίας, σε σημαντικό κέντρο οικονομικής ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας κ.ά, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει μεταξύ άλλων στην ιστορική απόφασή του η ολομέλεια του ΣτΕ.

Ως γνωστό, ο Γιάννης Κωνσταντάτος, ήταν ο μοναδικός αυτοδιοικητικός της περιοχής, που και ως πρ. επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δ. Ελληνικού – Αργυρούπολης και ως υποψήφιος και ως νυν Δήμαρχος, σταθερός και αταλάντευτος, είχε και έχει ταχθεί αναφανδόν υπέρ της μεγάλης αυτής επένδυσης, εκθέτοντας και επεξηγόντας ανοιχτά και ξεκάθαρα στους πολίτες τα μεγάλα οφέλη που θα προκύψουν από αυτήν.

Για 7 συνεχή χρόνια αγωνίσθηκε μόνος, με αμείωτο πάθος και σθένος, εναντίον όλων των τοπικών κ.α. οπισθοδρομικών «θεών και διαμόνων», την ίδια ώρα που άλλοι πρώην και νυν δήμαρχοι συμμετείχαν και δήλωναν ανοιχτά την συμπαράστασή τους στις «αγωνιστικές» εκδηλώσεις αυτών που ήταν φανατικά ενάντια στη μεγάλη αυτή αναπτυξιακή επένδυση, με καθοδηγητή τον πρ. Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Μοναδικός υποστηρικτής του, η μεγάλη πλειοψηφία του λαού του Ελληνικού – Αργυρούπολης, που στάθηκε, στέκεται και θα στέκεται όπως φαίνεται για πολλά ακόμη χρόνια στο πλευρό του, περιβάλλοντάς τον με την αγάπη του, δικαιώνοντας τους αγώνες του και  ενστερνιζόμενος πλήρως το όραμα και τις πολλαπλές δράσεις της διοίκησής του για την συνεχή ανάπτυξη του δήμου υπέρ των πολιτών του και του «ευ ζην» τους.

Ελληνικό: Συνταγματικό κρίθηκε από το ΣτΕ το σχέδιο - Ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την επένδυση 8 δισ. Ξεκινούν τα έργα